Associació de Mares i Pares d'Alumnes Escola Joan Maragall

Dades de l'entitat

Nom
AMPA Escola Joan Maragall
Adreça
Rial Sa Clavella, s/n
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
93/7958206
Fax
93/7958206
Adreça de correu electrònic maragall.ampa@gmail.com
Àmbit
educatiu

Qui som

Judit Puig

Presidenta

Alfonso Buján

Vicepresident

Miquel Mateu

Tresorer

Inma Ranera

Secretària

Anna Danés

Vocal

Carlos Moles

Vocal

David Fernàndez

Vocal

Dolors Danés

Vocal

Raül Rancé

Vocal

Enllaços interessants

La nostra web amb tota la informació de l'AMPA.
Web de l'escola.
Ajudes a la gestió.
Portal del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.
Web dels supers de TV3.
Facebook de l'AMPA.

Dissabte 7 i Diumenge 8 de juny - Festa fi de curs.

Arriba La Festa final a l'escola Joan Maragall amb la que tancarem aquest curs 2013-2014, i amb la qual acomiadarem als nostres valents i valentes que posen rumb cap a l'institut.

-AJORNAT a Diumenge 18- Diumenge 11 de maig: Xarranca i V Jornades Esportives.

La pluja de matinada ens ha espatllat els plans i l’organització de la Xarranca i les Jornades Esportives, les pistes de l’escola, molles, impedien per seguretat portar a terme les activitats planificades. Per tant, hem ajornat totes les activitats per al proper diumenge 18 de maig amb els mateixos horaris. Us hi esperem!

Dissabte 8 de març - Portes Obertes

La nostra escola obre les portes a totes les famílies de la vila, i en especial aquelles que tenen nens i nenes nascuts el 2011 perquè aquests començaran les seves passes escolars al setembre d'enguany. Us ensenyarem les nostres aules, el menjador, els patis, els laboratoris, la biblioteca, en fi, totes les instal·lacions de la nostra gran escola.
Veniu, visiteu l'escola Joan Maragall, escola defensora de l'ensenyament públic de qualitat, coneixereu l'AMPA i els seus projectes, i us convidarem a un refrigeri tot parlant-hi.
Horari de Portes Obertes de 10h a 14h.

Diumenge 15 de desembre - Festa de Nadal.

Festa de Nadal a l'escola Joan Maragall! (Hem recollit 215.-Euros)
Com ja sabeu, un any més organitzem aquesta festa familiar per preparar l’arribada dels Tions a la nostra escola. El cost de cada taller és d’1€ que destinarem a col·laborar amb LA MARATÓ de TV3, aquest any relacionada amb la investigació de les malaties neurodegeneratives. Tenim preparades diferents activitats com el taller de Tions, el taller de decoració de Nadal, etc…

Divendres 15 de novembre-Assemblea Ordinària 2013-14.

Benvolguts pares, mares i tutors legals d'alumnes de l'escola Joan Maragall, us convoquem a l’Assemblea Ordinària de l’Associació per al curs 2013-2014, que tindrà lloc el proper divendres 15 de novembre a l’aula de música de l’escola, i que començarà a 2/4 de 9 del vespre (20:30h), amb l’ordre del dia que podeu consultar en l'enllaç de més abaix.

Dissabte 19 d'octubre, concentració a la placeta.

Dissabte 19 d’octubre, a les 17:30h a la placeta de l’Església, acte informatiu sobre la Llei Wert i les retallades a l’educació. Des de la Plataforma per l’Educació Pública d’Arenys de Mar-SOS Educació, convoquem aquesta trobada per informar sobre la incidència que tindrà la futura Llei Wert en les escoles del nostre país.

15 de Setembre: Portes Obertes Activitats Extraescolars.

DIUMENGE 15 de setembre, de 10h a 14h l’AMPA organitza una Jornada de Portes Obertes de les activitats extraescolars en el recinte del col·legi, on podreu observar i valorar tota l’oferta que us posem a l’abast, tant d’activitats esportives, amb l’ajuda dels clubs que hi col·laboren amb l’AMPA, com les artístiques i de coneixements.
No falteu, porteu els nens, que provin i decideixin, coneixereu els monitors, els entrenadors, i si ho teniu clar, ja podreu fer les inscripcions el mateix diumenge.

Divendres 14 de juny: Exhibicions final de curs.

Benvolgudes famílies de l'escola,
com ja sabeu, el passat diumenge 9 de juny vam haver de suspendre les exhibicions de rítmica, patinatge i hip-hop a causa del mal temps.
Aquestes exhibicions les farem el divendres 14 de juny a la tarda; a les 19h patinatge, 19:30 rítmica i 20:00h hip-hop.
Tots els participants a les exhibicions han d'estar una hora abans de la seva actuació al gimnàs de l'escola.
Som conscients que potser aquesta nova data no anirà bé a tothom però ens ha estat difícil trobar una nova data.

Programa Festa fi de curs 2012-2013.

Ja podeu consultar el programa oficial de la Festa, per poder estar en el lloc adequat en el moment oportú.

Festa fi de curs 2012-2013.

Dissabte 8 i diumenge 9 de juny arriba la festa fi de curs de l'escola Joan Maragall.
Dissabte omplirem les pistes de tallers, jocs i activitats per a totes les famílies, i el tancarem amb el sopar de germanor, on acomiadarem els alumnes de sisè i els desitjarem molta sort en el seu pas a la secundaria.
Diumenge ens tornarem a trobar en la matinal esportiva i en les exhibicions extraescolars que els nens i nenes preparen amb tanta il·lusió.

Pàgines