L'AMPA 3 TURONS INFORMA

NOVETATS PER AL PROPER CURS 2018-2019
1. Creació d'una biblioteca d'aula:
Aquest any l´AMPA amb la col·laboració-coordinació de la Direcció, l'equip docent i les famílies, hem aconseguit crear de mica en mica una biblioteca d'aula pels llibres de lectura de llengua catalana i llengua castellana. Enguany l´AMPA col.laborarà amb l´Institut i les famílies amb la compra de dos llibres de lectura per curs d'E.S.O. Perquè, durant 4 anys, siguin reutilitzats per l'alumnat de l'Institut i les famílies no els hagin de comprar.

2. Servei Armariets:
L'Ampa ofereix la possibilitat a l'alumnat, en el moment de la inscripció pel nou curs, de disposar d'un armariet a l'Institut pel seu ús personal durant tot el curs.Aquest any introduïm una novetat en quan a dies i horaris per anar a buscar el model de contracte i per recollir la clau de l'armariet.
Dijous 6 i divendres 7 de setembre de 9 a 1 del migdia a la biblioteca de l´Institut.

3. Servei Iddink:
Com a novetat, aquest setembre hi haurà recollida de llibres pels usuaris que s'han quedat els llibres ecobooks d´Iddink durant l'estiu per estudiar.
Serà el proper 6 de setembre de 9 del matí a 1:30 del migdia a l'aula polivalent de l'Institut 3 Turons.
Donada la poca afluència de públic dels 2 anys anteriors i la re-compra de llibres que ha fet Iddink aquest juliol, aquest setembre no hi haurà Mercat del llibre de segona mà.

4. Assemblea General de Socis AMPA 3 Turons: 5 de setembre a les 20h. a l'aula polivalent de l'Institut. Us esperem!! Tots fem AMPA!!

Bon estiu!!!

Comparteix