VIATGE A TXEQUIA - Juliol de 2011

Cor Collegium Vocale d'Olomouc
Tal com us varem informar, a la presentació del concert de Sant Zenon, el Cor l'Aixa hem anat a la República Txeca del 14 al 19 de juliol, en motiu d'un intercanvi amb el cor Collegium Vocale, de la ciutat d'Olomouc.

(Podeu consultar la seva web clicant damunt la fotografia)

Han estat uns dies de molta activitat on la música ha fet de fil conductor, assaigs, concerts, visites culturals i també espais de gresca, on hem compartint la música i les danses tradicionals de cada un dels cors.

Malgrat les dificultats per poder-nos entendre verbalment (la llengua que predomina és el txec), la comunicació ha estat molt fluida, hem fet bons amics i, com posava el programa dels concerts, AMICS PER SEMPRE.

Esperem poder repetir aquesta experiència pel juliol de l´any vinent, ara a Arenys de Mar, fent-los partícips de la nostra Festa Major de Sant Zenon 2012.

Cal agrair el treball dels qui han fet possible, tant des d´allà com des d´aquí, el bon desenvolupament de la primera etapa d´aquest intercanvi, i de manera especial a la Cecília i en Marek per la tasca d´intèrprets en català.

Record d'una de les actuacions:
http://www.youtube.com/watch?v=fF4WTFqOvds

Comparteix