Club Vòlei Papis

Dades de l'entitat

Nom
Club Vòlei Papis
Adreça
c/ Montalt, 9 baixos
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
617735507
Adreça de correu electrònic clubvoleipapis@gmail.com
Àmbit
esportiu
Nombre de socis
80
Quota
40 Euros anuals.
Data de constitució de l'entitat
27-06-2013
nif
G66103219
Núm. registre local d'entitat
130
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
16477

Qui som

Jordi Mora

President

Carles Garcia

Secretari

Carlos Moles

Tresorer

Marta Boada

Vocal

Alfonso Buján

Vocal

Agustí Casals

Vocal

Gonzalo Gallego

Vocal

Sílvia Gonzàlez

Vocal

Gabriela Martín

Vocal

Àngels Ortoneda

Vocal

David Pons

Vocal

Marcelo Retamal

Vocal

Victòria Sànchez

Vocal

Francisco Vivas

Vocal

Divendres 13 de setembre - Assemblea General Ordinària 2019

Divendres 13 de setembre, a les 19:30h, en la Sala Noble del CC Calisay, totes les sòcies i socis del club estem convocats a l'Assemblea General 2019, primer acte de la nova temporada 2019-2020.

Aquesta reunió és la cita més important de l'any, presentem els comptes de la passada temporada perquè puguin ser aprovats i, el pressupost per a la nova, així com la planificació social i esportiva per a la temporada 2019-2020.

Diumenge 16 de desembre - Vòlei Papis i La Marató TV3

Diumenge 16 de desembre, a la primera platja, amb la col·laboració del Club Vòlei Platja, Club Vòlei Papis organitzem, un any més, un Torneig Solidari de Vòlei Platja, per donar suport a la Marató de TV3, aquest any 2018 dedicada a la investigació del càncer.

En horari de 9h a 14h, i en format 4x4, podreu competir en un torneig obert, participatiu i familiar, on tothom està convidat a jugar, sigui quin sigui el seu nivell.

Divendres 14 de setembre - Assemblea General Ordinària 2018

El proper divendres 14 de setembre, a les 19:30h, en la Sala Noble del CC Calisay convoquem l'Assemblea General de socis i sòcies del club de 2018.

Com fem cada any, presentarem els comptes de la temporada passada per ser aprovats, exposarem el pressupost per a la temporada que encetem, explicarem quines són les propostes, tant de joc, com socials que volem portar a termini aquest 2018-2019, repassarem la composició dels equips, entrenadors, horaris, membres de junta, competicions, lligues, i comentarem totes les idees que tenim per fer més gran el nostre club.

Divendres 22 de juny - Sopar fi temporada 2017-18.

Ja som al juny, hem acabat les competicions, els entrenaments, la temporada de pista arriba a la seva fi, i un altre sopar de celebració que preparem per acomiadar, tots junts, en família, un reeixit any.

I tornem al CC Calisay; divendres 22 de juny, a les 21h, sopar de celebració del Club Vòlei Papis a la sala polivalent de l'antiga fàbrica Calisay.

Diumenge 17 de desembre - Marató TV3 amb Vòlei Papis

Diumenge 17 de desembre Vòlei Papis organitza, amb la col·laboració del Club Vòlei Platja, un Torneig Solidari de Vòlei Platja per donar suport a la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties infeccioses.

A la platja de la Picòrdia, en horari de 9h a 14h i amb les modalitats de 4x4 mixt, 2x2 masculí i 2x2 femení, podreu participar, jugar, tornar a la platja per un matí i, ajudar a recaptar fons.

Diumenge 24 de setembre - Presentació Temporada 2017-18

Diumenge 24 de setembre, en el pavelló del Fons de les Creus, de 10 del matí a 1 del migdia, celebrem la Presentació del club per a la temporada 2017-2018, el que serà el cinquè any de vida de la nostra entitat.

Seguim amb els nostres cinc equips entrenant i competint, amb molta il·lusió i deliri de tornar a les pistes després de l'estiu, amb retrobaments i noves incorporacions, amb moltes ganes de calçar-nos les bambes i començar a fer tocs, però, per sobre de tot, amb l'objectiu de fer esport i passar-ho bé.

Divendres 15 de setembre - Assemblea General Ordinària 2017

El proper divendres 15 de setembre, a les 19:30h, en la Sala Noble del CC Calisay, ens reunirem en l'Assemblea General de socis i sòcies del club.

Presentarem els comptes de la temporada 2016-2017, i exposarem el pressupost i totes les novetats per a la nova temporada 2017-2018. Explicarem com desenvoluparem els entrenaments i competicions ens els que hi participarem, així com les altres activitats de caire menys esportiu en les quals també hi estem implicats.

Us hi esperem a tots i totes, la vostra veu i el vostre vot és necessari i imprescindible.

Dissabte 1 de juliol - Sopar fi temporada 2016-17.

Una altra temporada que arriba a la seva fi i, novament ens reunirem al CC Calisay per celebrar un sopar de família. Enguany serà Dissabte 1 de juliol a les 21h. quan ens trobarem per acomiadar un altre any de joc, partits, competicions, victòries, i sobretot, molta lluita i entrega.

Els cinc equips del club han estat disputant lligues de veterans. Estrankis s'ha estrenat en competició, amb uns excel·lents resultats.

Tenim samarretes noves, hem portat el vòlei i Arenys per tota la comarca, hem jugat amb esportivitat, i hem gaudit de l'esport.

Diumenge 19 de febrer - Presentació Temporada 2016-17.

Diumenge 19 de febrer, a les 15:30h, en el Pavelló Fons de les Creus, presentarem el club i els equips per a la temporada 2016-2017.

Arribem una mica tard, ho sabem, lligar la sorpresa que hem preparat i els horaris de l'atapeït pavelló no ha estat fàcil, però, això no ens treu la il·lusió i l'alegria d'estar presents, un any més, en l'actualitat esportiva de la nostra vila i de la nostra comarca.

Diumenge 18 de desembre - Vòlei Papis amb la Marató TV3

Diumenge 18 de desembre Vòlei Papis es movilitza per donar suport a la Marató de TV3 i, amb la col·laboració del Club Vòlei Platja, posem en marxa un Torneig Solidari de Vòlei Platja.

Serà a la platja de la Picòrdia, o primera platja, de 9h a 14h, podreu participar en formats de 2x2 masculí, 2x2 femení, i 4x4 mixt. Serà un torneig obert, participatiu i familiar, on tothom està convidat a participar, sigui quin sigui el seu nivell.

Pàgines