Tornem a engegar

Després d'un llarg parèntesi de cinc anys, després dels actes oficials de reinauguració del passat juliol i després de la maratoniana posta en escena de "Un repente de comèdia!", reprenem l'activitat del Teatre Principal amb tota l'emoció que comporta tornar a engegar aquest motor lúdic cultural que -esperem- esdevingui referent de la comarca.
No serà fàcil. Els arenyencs disposem d'un teatre nou de trinca, cert. Es tracta d'un equipament modern, versàtil i dotat d'una infraestructura bàsica envejable. Però qüestions com la precarietat econòmica, la indefinició sobre la gestió o l'execució de la segona fase de rehabilitació, ens fan contemplar el futur amb inquietut. Malgrat això, i comptant amb la bona disposició de la Casa Gran, afrontem amb tota la il·lusió i ganes aquesta temporada (que va d'octubre a desembre, mentre es van superant els entrebancs administratius per a l'any vinent) i us presentem una programació on hi trobareu un ampli ventall d'espectacles per a tots els gustos. A banda del gènere específic (teatre, dansa, música, poesia...), hem agrupat l'oferta en tres grans apartats: Els espectacles "professionals", de qualitat contrastada, consolidats en els circuits teatrals del país, que hem triat per la seva aportació innovadora, testimonial o experimental a la nosta programació.
En segon lloc tenim el que hem volgut dir-ne "teatre familiar", espectacles infantils de gran qualitat pensats també per a un públic adult, amb continguts lúdics que conviden a la reflexió i fomenten el diàleg nen-adult.
Per últim els espectacles que configuren "l'agenda del Principal": muntatges de producció pròpia, mostres locals, exhibicions específiques, etc. És a dir, "l'agenda del Principal" és un espai d'acollida per donar a conèixer aquells muntatges o iniciatives escèniques -prioritàriament arenyencs- que dificilment tindrien sortida en altres plataformes.
Aquest és doncs l'esquema de funcionament que volem endegar i comptem amb la vostra estreta complicitat per millorar-lo dia a dia.
Esperem que gaudiu dels espectacles d'aquesta nova temporada.
Benvinguts al Teatre Principal. Benvinguts al vostre teatre!

Comparteix