Laura a la ciutat dels sants, dies 5 i 6 de febrer

Distingida amb el "Premi Joan Crexells" l'any 1930, Laura a la ciutat dels sants representa la maduresa literària de Miquel Llor (Barcelona 1894-1966) i, probablement, de la novel·la catalana moderna, i d'aquí la seva perdurabilitat. Llor ens descriu tot el patetisme d'una dona saturada, amb un noble delit d'evadir-se de la mediocritat, bruscament inserida al bell mig d'una burguesia rural hipòcrita i refractària a qualsevol innovació forània. Una societat, recollida en ella mateixa, que s'aferra a la tradició, a la represió i a la religió per a retroalimentar-se i fagocita tot allò que atempti contra les seves lleis.
En Jordi Pons ha sabut plasmar, amb una sorprenent naturalitat de to, la gran riquesa de matisos, clarobscurs punyents, arrauxaments delirans que deixen l'empremta en l'ànima dels personatges fins a convertir-los en peces intel·ligents d'un espai escènic polièdric que es transforma a cada quadre per a submergir-nos -fotograma a fotograma- en l'atmosfera del Comarquinal del primer terç del segle XX.

Intèrprets: Santi Artigas, Roger Pou, Maira Comalat, Rosa Pou, Cati Forcano, Antoni Badia, Marta Catalan, Ariadna de Vilar, Esperança Doy, Quim Dotras, Ramon Verdaguer i Lalo Rodríguez

Disseny il·luminació: Jordi Bibolas
Disseny escenografia: Alfred Casas
Dramatúrgia i direcció: Jordi Pons Ribot

REPRESENTACIONS TEATRALS:

DISSABTE 29 DE GENER, A LES 21.00
DIUMENGE 30 DE GENER, A LES 19.00

PREU: 10 EUROS

Comparteix