Recollida de bicicletes per Lamoi (Gàmbia)

Des de fa uns mesos, Arenys Solidari està recollint bicicletes per enviar-les a Lamoi, el poble de Gàmbia amb el qual l'entitat hi té una llarga relació.
Aquesta iniciativa sorgeix després de diverses demandes per part d'alumnes de l'escola de Lamoi que viuen en d'altres pobles del voltant però que a diari han de recórrer a peu diversos quilòmetres per poder assistir a classe. Alguns/es deixen d'anar-hi.
Així doncs, aquestes bicicletes es deixaran a l'escola de Lamoi per a què aquests nens i nenes les puguin fer servir. Però no només serviran per desplaçar-se fins a classe. També, en una zona on no hi ha gaire transport (ni públic ni privat), les bicicletes serveixen també per a transportar garrafes d'aigua, llenya, els productes del camp, etc. Els nens i nenes que col·laboren en les tasques diàries de la llar, podran també facilitar aquestes feines.

Abans d'enviar les bicicletes a Lamoi, les arreglem: gràcies a una subvenció rebuda per part de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, hem pogut comprar les peces que hem necessitat per reparar les bicicletes, així com també d'altres peces de recanvi i eines que seran enviades a Lamoi perquè també puguin reparar bicicletes si se'ls fan malbé.

Us agraïm la col·laboració que hem rebut.

Comparteix