Ramon Vinyes i Vilà, l'alcalde.

Dades de l'entitat

Nom
PSC-Partit dels Socialistes de Catalunya
Adreça
c/ Montalt, 7
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
93 792 27 63
Adreça de correu electrònic arenysdemar@socialistes.cat
Àmbit
social

Enllaços interessants

Allò que li agrada, allò del que opina, allò i més, més enllà de la vida política. 1er Secretari de l'Agrupació d'Arenys de Mar i Alcalde de la vila
web de l'agrupació d'Arenys de Mar dins la xarxa del PSC
El canal de televisió on-line d'en Ramon Vinyes
El nostre perfil...
Actualitat socialista a la comarca
Organisme en el que estan representats tots el Partits Socialistes
Resultats de les eleccions a Arenys de Mar

TOT SOBRE LA REFORMA LABORAL

La reforma laboral que imposa el RD-L 3/2012 canvia radicalment les relacions laborals tot perjudicant enormement els drets dels treballadors. Aquest decret està en tràmit parlamentari i és molt important que n’estiguem molt al cas del que representa i de quines vies hi ha per a modificar-lo.

Per a parlar d’aquesta reforma laboral hem convidat, el proper divendres 16 de març a les 19:00h a la Sala d’Actes de la Biblioteca d’Arenys de Mar, a la diputada del PSC al Congrés Isabel López Chamosa, Diplomada Sociolaboral (UNED), Tècnic d’Organització i sindicalista.

Acte Presentació Candidat a l'Alcaldia

Aquest dissabte 19 de febrer a les 19:00h, el PSC d'Arenys de mar presentarà el seu candidat a l'Alcaldia: Ramon Vinyes. El lloc escollit és el Museu Marès de la Punta (C. esglèsia 43).

Tots hi esteu convidats, a l'acte també hi assistirà el President de la Diputació de Barcelona, Excm. Sr. Antoni Foguè.

Us hi esperem! veniu a conèixer com és en Ramon, el seu projecte, els seus objectius, la seva visdió d'Arenys.

De la paritat numèrica a la democràcia paritària

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES
8 de març de 2009 dona.socialistes.cat
Manifest 8 de març de 2009
. . .
Les dones i els homes socialistes commemorem un any més el 8 de març, el Dia
Internacional de totes les dones.
Un dia ple de reivindicacions i d´esperances. La situació actual de crisi econòmica fa que l´assentament d´un nou model econòmic i social més equitatiu i igualitari esdevingui

20 de maig del 2007 DEBAT

L'alcaldable pel PSC ha defensat les propostes socialistes i ha demanat la confiança als arenyencs que el proper diumenge acudiran a la cita amb les urnes.
http://www.ramonvinyes.cat/

GELI OBRE LA GESTIÓ DE LA SALUT PÚBLICA ALS AJUNTAMENTS

Marina Geli
La consellera preveu una política sanitària pròxima al ciutad
ÀNGELS GALLARDO
BARCELONA

La consellera de Salut, Marina Geli, va exposar ahir les raons per les quals el departament que dirigeix es descentralitzarà en 33 territoris, encapçalats pels ajuntaments amb més població, que traçaran les línies mestres de la seva política de salut pública.

Ramon Vinyes, candidat a l'Alcaldia pel PSC

Nascut fa 52 anys, és l´actual alcalde d´Arenys de Mar i 1er Secretari de l´Agrupació Socialista a Arenys de mar.. Té tendència a no parar-se mai, sempre actiu, dedica la major part del seu temps a l´alcaldia. Es declara apassionat del món que l´envolta, el d´ara i el del dia de demà. Mai el veureu pel carrer escoltant el seu mp3 amb les cançons de Llach o Serrat, però sí escoltant a la gent i amb el mòbil a l´orella involucrat per tot el que succeeix a la vila.

Manifest 8 de març

Sota el títol "GOVERNANT MUNICIPIS PER A LES DONES", Manuela De Madre lleigir el manifest socialista a Esplugues de Llobregat, acompanyada de moltes les Dones Alcaldables de Catalunya. Un acte emotiu on el Maresme va estar molt ben representat, donc 8 son les candidatas amb fermes possibilitats.

Santi Fontbona, primer secretari de la Federació PSC Maresme

En Santi ha treballat des de fa temps per Arenys assumint amb encert el lideratge del projecte socialista al nostre poble. Lideratge que el va dur a ésser Alcalde durant els dos primers anys del pacte d'esquerres 1999-2003. En Santi està com a portaveu del PSC d'ARENYS i del grup municipal socialista.

Pàgines