Ramon Vinyes i Vilà, l'alcalde.

Dades de l'entitat

Nom
PSC-Partit dels Socialistes de Catalunya
Adreça
c/ Montalt, 7
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
93 792 27 63
Adreça de correu electrònic arenysdemar@socialistes.cat
Àmbit
social

Enllaços interessants

Allò que li agrada, allò del que opina, allò i més, més enllà de la vida política. 1er Secretari de l'Agrupació d'Arenys de Mar i Alcalde de la vila
web de l'agrupació d'Arenys de Mar dins la xarxa del PSC
El canal de televisió on-line d'en Ramon Vinyes
El nostre perfil...
Actualitat socialista a la comarca
Organisme en el que estan representats tots el Partits Socialistes
Resultats de les eleccions a Arenys de Mar

TOT SOBRE LA REFORMA LABORAL

La reforma laboral que imposa el RD-L 3/2012 canvia radicalment les relacions laborals tot perjudicant enormement els drets dels treballadors. Aquest decret està en tràmit parlamentari i és molt important que n’estiguem molt al cas del que representa i de quines vies hi ha per a modificar-lo.

Per a parlar d’aquesta reforma laboral hem convidat, el proper divendres 16 de març a les 19:00h a la Sala d’Actes de la Biblioteca d’Arenys de Mar, a la diputada del PSC al Congrés Isabel López Chamosa, Diplomada Sociolaboral (UNED), Tècnic d’Organització i sindicalista.

Ramon Vinyes, candidat a l'Alcaldia pel PSC

Nascut fa 52 anys, és l´actual alcalde d´Arenys de Mar i 1er Secretari de l´Agrupació Socialista a Arenys de mar.. Té tendència a no parar-se mai, sempre actiu, dedica la major part del seu temps a l´alcaldia. Es declara apassionat del món que l´envolta, el d´ara i el del dia de demà. Mai el veureu pel carrer escoltant el seu mp3 amb les cançons de Llach o Serrat, però sí escoltant a la gent i amb el mòbil a l´orella involucrat per tot el que succeeix a la vila.

Manifest 8 de març

Sota el títol "GOVERNANT MUNICIPIS PER A LES DONES", Manuela De Madre lleigir el manifest socialista a Esplugues de Llobregat, acompanyada de moltes les Dones Alcaldables de Catalunya. Un acte emotiu on el Maresme va estar molt ben representat, donc 8 son les candidatas amb fermes possibilitats.

Santi Fontbona, primer secretari de la Federació PSC Maresme

En Santi ha treballat des de fa temps per Arenys assumint amb encert el lideratge del projecte socialista al nostre poble. Lideratge que el va dur a ésser Alcalde durant els dos primers anys del pacte d'esquerres 1999-2003. En Santi està com a portaveu del PSC d'ARENYS i del grup municipal socialista.

Rètol per Nadal

L'agrupació socialista estrena rètol a la seva seu del carrer de les Doedes, 61. Per això i amb motiu de les festes de Nadal, dissabte 20, a les 18:00h ens trobarem per desitjar-nos un Bon Nadal.

PLA DE GOVERN

Pincellades socialistes, del programa electoral, que en Ramon Vinyes a anat elaborant, junt amb militants i simpatitzants, a més d'aquelles entitats i amics de la vila que han aportat i aporten les seves inquietuts al projecte socialiste.
Manuela De Madre fa confiança a aquesta feina i amb la seva presència ens ajudarà a posar Arenys al Mapa!

Dissabte ja tindrem alcaldable.

La militància del PSC d'Arenys, votarà en assemblea el seu candidat/a. Dissabte dia 5 de febrer a les 6 de la tarda a la seu de l'agrupació.

Ramon Vinyes, 1er Secretari per aclamació.

Aquest darrer dissabte, 29 de novembre va tenir lloc la l´Assemblea Extraordinària de l´agrupació del PSC d´Arenys de Mar.
Després del XIè Congrés del PSC i del Vè de la Federació del Maresme, tocava el torn a les agrupacions de la comarca.

La Comissió Executiva sortint, va presentar la feina feta durant 4 anys. La valoració va ser positiva doncs molts dels objectius marcats en el Pla de Treball han estat assolits, entre ells obtenir l´Alcaldia a les Municipals 2007.

Pàgines