Ramon Vinyes i Vilà, l'alcalde.

Dades de l'entitat

Nom
PSC-Partit dels Socialistes de Catalunya
Adreça
c/ Montalt, 7
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
93 792 27 63
Adreça de correu electrònic arenysdemar@socialistes.cat
Àmbit
social

Enllaços interessants

Allò que li agrada, allò del que opina, allò i més, més enllà de la vida política. 1er Secretari de l'Agrupació d'Arenys de Mar i Alcalde de la vila
web de l'agrupació d'Arenys de Mar dins la xarxa del PSC
El canal de televisió on-line d'en Ramon Vinyes
El nostre perfil...
Actualitat socialista a la comarca
Organisme en el que estan representats tots el Partits Socialistes
Resultats de les eleccions a Arenys de Mar

TOT SOBRE LA REFORMA LABORAL

La reforma laboral que imposa el RD-L 3/2012 canvia radicalment les relacions laborals tot perjudicant enormement els drets dels treballadors. Aquest decret està en tràmit parlamentari i és molt important que n’estiguem molt al cas del que representa i de quines vies hi ha per a modificar-lo.

Per a parlar d’aquesta reforma laboral hem convidat, el proper divendres 16 de març a les 19:00h a la Sala d’Actes de la Biblioteca d’Arenys de Mar, a la diputada del PSC al Congrés Isabel López Chamosa, Diplomada Sociolaboral (UNED), Tècnic d’Organització i sindicalista.

AVUI L'ALCALDE EXPLICA UN CONTE

Avui a la biblioteca l'HORA DEL CONTE serà poc habitual: En Ramon Vinyes explicarà el conte als més petits. Sempre li ha agradat compartir amb els més petits, no és una cosa nova. OBJECTIU: passar una bona estona amb les persones més petites, més sinceres i més inquietes. 20.05.2010

PARLEM?

Un cop més el CAFÈ MUNICIPAL, promet ser interessant. Com sempre després del ple hi ha temes a comentar, per això els compartirem amb tots vosaltres. Dubtes, propostes i suggeriments que els regidors socialistes i l'alcalde Ramon Vinyes al capdabant, recolliran de bon grat. Aquest dissabte, aprofitant el bon temps ens veurem al Bare Nostrum a les 10:30 del matí. Tindrem bona companyia doncs ens acompanyarà la CONSOL PRADOS, diputada al Parlament.

Dissabte al mercat

Aquest darrer dissabte ens va visitar na Caterina Mieras, la Consellera que va portar "els mal enomenats" papers de Salamanca. Amb una passejada pel mercat, visitant les parades, saludant els Arenyencs... acompanyada amb el candidat a l'alcaldia d'Arenys, en Ramon Vinyes, amb els candidats al Parlament, en Santi Fontbona, na Consol Prados i na Carmen Bastida, moltes eren les preguntes que va respondre, vers els papers i vers el programa socialista per aquestes properes Eleccions al Parlament de Catalunya.

ISABEL LÓPEZ. Del Congrès dels Diputats directe a Arenys.

El proper dijous 29 d'abril del 2010, ens visitarà Isabel López. Directe de Madrid fins a casa nostra per explicar-nos l'actualitat de la propera reforma laboral i pensions.

ELS CAFÈS MUNICIPALS, senten millor pel matí !!!

El Cafè Municipal d'aquest dissabte 26, de ben segur que tindrà "un bon aroma".Com ja sabeu és ocasió per parlar del darrer ple municipal i d'aquells altres temes que volem fer seguiment.En Ramon, és l'alcalde de tots i totes i us espera, per escoltar tot allò que considereu ha de saber. Ens trobarem a les 10:30 del matí a la seu de l'agrupació al c/ Doedes.
És OBERT A TOTHOM que hi vulgui venir, així que no ho dubtis, vine encara que siguin deu minuts i digues la teva. Participa, és important per a tots.

PARLEM DEL NOU ESTATUT?

El proper dissabte 4 de març a les 6 de la tarda, tindrà llocs a la seu de l'Agrupació del PSC la primera Assemblea Ordinaria d'aquest 2006. A més de tractar els diferents punts de l'Ordre del Dia, ens complau rebre la visita de MANEL MAS I ESTELA, Diputat al Congrés pel PSC. Amb ell i d'una forma propera, distesa i de ben segur molt interessant, ens assabentarem de la situació en la que es troba ara el "Nou Estatut". Parlem i parlarem molt aquest dissabte.

"Vine i Pregunta" amb Daniel Fernádez, nº2 llista PSC per Ba

Daniel Fernández. Nº2 PSC
Vine a l'acte que el PSC d'Arenys de Mar organitza aquest dimecres 9 de novembre a les 20:00h, a la Sala Noble del C.C. Calisay.

CAFÈ MUNICIPAL. El 1er d'aquest any 2010.

OBERT A TOTHOM.
Us recordem que dissabte dia 30 de gener, reiniciem el CAFÈ MUNICIPAL.
L'alcalde RAMON VINYES i els regidors socialistes compartiran amb tothom que ho vulgui aquest espai informal i distès per parlar de tot allò que considereu. Segur que tens una pregunta o una proposta, doncs aquesta és una bona ocasió!
LLOC: BARENOSTRUM
HORA: 10:30h
DIA: dissabte 30 de gener

I desprès del cafè, més d'un o una anirà carretò en mà per fer la compra, oi???

GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA!

El Partit del Socialistes de Catalunya, d'Arenys de Mar, dóna les gràcies, a tots els arenyencs i arenyenques. La Catalunyam OPTIMISTA!

Pàgines