Ramon Vinyes i Vilà, l'alcalde.

Dades de l'entitat

Nom
PSC-Partit dels Socialistes de Catalunya
Adreça
c/ Montalt, 7
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
93 792 27 63
Adreça de correu electrònic arenysdemar@socialistes.cat
Àmbit
social

Enllaços interessants

Allò que li agrada, allò del que opina, allò i més, més enllà de la vida política. 1er Secretari de l'Agrupació d'Arenys de Mar i Alcalde de la vila
web de l'agrupació d'Arenys de Mar dins la xarxa del PSC
El canal de televisió on-line d'en Ramon Vinyes
El nostre perfil...
Actualitat socialista a la comarca
Organisme en el que estan representats tots el Partits Socialistes
Resultats de les eleccions a Arenys de Mar

TOT SOBRE LA REFORMA LABORAL

La reforma laboral que imposa el RD-L 3/2012 canvia radicalment les relacions laborals tot perjudicant enormement els drets dels treballadors. Aquest decret està en tràmit parlamentari i és molt important que n’estiguem molt al cas del que representa i de quines vies hi ha per a modificar-lo.

Per a parlar d’aquesta reforma laboral hem convidat, el proper divendres 16 de març a les 19:00h a la Sala d’Actes de la Biblioteca d’Arenys de Mar, a la diputada del PSC al Congrés Isabel López Chamosa, Diplomada Sociolaboral (UNED), Tècnic d’Organització i sindicalista.

150 persones recolzen a Ramon Vinyes

Ramon Vinyes va escollir el teatre Principal d´Arenys per presentar als membres de la llista amb la que es presenta per revalidar l´alcaldia en les properes eleccions municipals del proper 22 de Maig, el passat dissabte dia 16.

La Nova Llei d'Educació de Catalunya. Col·loqui - Debat

La Llei d´Educació de Catalunya (LEC), és hores d´ara un projecte de llei que representa un model educatiu propi, definint el Servei d´Educació de Catalunya tenint en compte els criteris d´equitat, suficiència, excel•lència i corresponsabilitat.

La Consellera de Treball, Mar Serna, a Arenys

Aquest dissabte la Consellera de Trebsll, Mar Serna, va poder comprova l'activitat dels dissabtes al mercat de la Riera. Tant l'alcalde Ramon Vinyes com en Manel Mas, candidat a diputat, així com en Santi Fonbona, 1er Secretari de la Federació, van contrastar amb ella, la realitat laboral de la vila i de la comarca. De ben segur que no serà la darrera vegada que parlaran d'aquest tema.

Acte Presentació Llista PSC

El proper dissabte 16 d'abril a les 18:00h, el Teatre Principal acollirà la presentació dels membres de la Llista del PSC a les properes eleccions Municipals.

L'acte, presentat per la cantant, actriu i presentadora Lorena Castell, ens permetrà conèixer als arenyenc que asseguren l'impuls.

Ramon Vinyes, alcaldable i els 19 membres de la llista t'esperen al Teatre Principal.

No hi faltis!

UN SANT JORDI A LA RIERA

El proper dijous dia 23. Un any més hi serem presents a la riera. Enguany amb una carpa per que sigui ben fàcil localitzar-nos.

El 1er Secretari presideix la Mesa

Aquest passat dissabte i diumenge va tenir lloc a Girona, la VI Conferència Nacional del PSC.
El nostre Alcalde, en Ramon Vinyes va ser considerat per presidir la Mesa Infraestructures, Habitatge i Convivència.
700 esmenes varen ser la mostra de l'activitat d'aquesta mesa que compartir entre altres amb en Manel Nadal.
(+info socialistes.cat)

ENS TRUQUEM DILLUNS !!!

La JSC Mataró se suma a la campanya 'Ens truquem el dilluns'.

Ramon Vinyes, 1er Mandat.

Ramon Vinyes, 1er secretari del PSC Arenys de Mar i actual alcalde, repassrà la seva gestió municipal dels darrers 4 anys al capdavant de l'Ajuntament d'Arenys.

La xerrada: "Fets, Ramon Vinyes 1er Mandat", tindrà lloc el proper dissabte 19 de març, a les 19:00h al Calisay (Sala Josep Maria Arnau).

Esteu tot convidats. Us esperem.

Pàgines