Xerrada “La llengua de signes catalana en una societat multilingüe”

Activitat del Correllengua 2016

El divendres 21 d’octubre, a les 7 del vespre, a la Sala Cultural Ramon de Capmany (plaça dels Americanos), Plataforma per la Llengua Canet de Mar us oferirem la xerrada ―La llengua de signes catalana en una societat multilingüe‖ a càrrec de Jordina Sánchez Amat i Gabriela Cuadros Ibargüen.

Totes les persones sordes signen? Per què malgrat ser una llengua completament accessible per als infants sords no se’n promou l’exposició entre aquesta població? En la xerrada, Jordina Sánchez Amat presentarà la situació de la llengua de signes catalana a Catalunya i Gabriela Cuadros Ibargüen compartirà la seva experiència com a jove sorda signant. A través d’aquestes dues mirades, que se centraran primordialment en l’àmbit educatiu, ens interessarem per alguns aspectes de la salut d’aquesta llengua pròpia de Catalunya.

L'acte comptarà amb servei d'interpretació simultània català / llengua de signes catalana (LSC) i ha estat organitzat amb la col·laboració del laboratori de llengua de signes catalana de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i del Centre de Persones Sordes del Maresme a Mataró.

Comparteix