VIATGE A L'ILLA DELS PINGÜINS

El dia 3 de juny de 1844, un bot amb catorze homes es dirigeix a un petit illot volcànic davant la costa d´Islàndia per caçar els darrers exemplars d´una espècie que es troba al llindar de l´extinció. Anys més tard, és en aquesta mateixa costa on un altre home és a punt d´enllestir un encàrrec singular: pujar d´un en un tots els volcans més emblemàtics d´Europa. Islàndia és el començament d´una aventura on el més arriscat no és fer el cim, sinó allò que, pujant-lo, et pots arribar a trobar: allò que no podies ni volies imaginar. Hi ha extincions molt més traumàtiques que no pas les d´algunes espècies, són les extincions personals; les extincions en què t´hi jugues la vida; una vida que avança de muntanya en muntanya; dels volcans d´Islàndia fins als Pirineus feréstecs de la Catalunya de final del segle XIX on el mite s´enfronta amb el progrés.
La presentació del llibre de Bernat Gasull tindrà lloc el divendres 31 a maig a 2/4 de 8 del vespre a la terrassa del bar de l'Ateneu Arenyenc i anirà acompanyada amb la projecció de diverses fotografies dels paisatges que apareixen al llibre.
Si entreu a la pàgina:
http://viatgealilladelspinguins.blogspot.com.es/, podreu fer un tast de tot allò que en Bernat Gasull us explicarà en directe. No us ho perdeu.

Comparteix