Tast de vins dels Països Catalans

El diumenge 5 de maig, a les 12 h. del migdia, la Plataforma per la Llengua Canet de Mar us oferirem un tast de vins dels Països Catalans a càrrec de l’arenyenc Nani Ramon, en el pati de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner.

Conèixer els vins d'un territori i les seves varietats autòctones és una molt bona manera de defensar un país, un paisatge i els pagesos, viticultors i elaboradors que el viuen, el treballen i el mantenen.

Nani Ramon, gran coneixedor dels vins dels PPCC, ens explicarà les característiques dels diferents raïms emprats per fer els vins, així com les característiques del sòl, que donen com a resultat els vins de les diferents denominacions d’origen, alguns d’ells amb les més altes qualificacions a les guies internacionals: Mallorca (DO Pla i Llevant, i VT de Mallorca), País Valencià (DO València), Catalunya Nord (AOC Rosselló), Sardenya (DOC Alguer) i el Principat (DO Cava i DO Montsant).

El preu del tast és de 10€ i es vendran els tiquets a partir de ¾ de 12 a l’entrada del pati de la Casa museu (entrada pel pati a la riera Gavarra, 2).

Aquest acte és continuació del tast de vins que es farà a Arenys de Mar a les feixes del Xifré a les 12 h. del migdia del diumenge 21 d'abril, també a un preu de 10€, i que estarà centrat en vins del Principat. Us convidem a assistir als dos tastos.

Comparteix