Receptari "El català als fogons"

El català als fogons és un receptari de cuina per promoure l'intercanvi cultural i la pràctica del català. El projecte s'ha elaborat amb la col·laboració de la Fundació Carulla i amb la participació de 14 entitats catalanes de persones immigrades. És un llibre de cuina amb receptes proposades per membres i representants d'aquestes entitats de nous catalans i que té l'objectiu de promoure l'intercanvi cultural i la pràctica del català i reconèixer, alhora, la diversitat lingüística del nostre país, on existeixen més de 250 llengües.
A Arenys volem fer el nostre propi “Català al fogons”. Per això us convidem el proper dia 24 de maig a les 6 de la tarda a l’Ateneu Arenyenc, on persones de diferents procedències, 13 en total, ens portaran plats del seu país d’origen, ens explicaran com els han fet i podrem tastar-los. A més, la Maria Teresa de Can Quintí , ens parlarà del contingut nutritiu dels plats i ens donarà més informació dels mateixos.
La cuina és una magnífica eina per acostar-nos a d’altres cultures i per integrar els nouvinguts a la nostra cultura i a la nostra llengua. Si voleu gaudir d’una bona estona, acostant-vos a la cuina i a la cultura d’altres terres, tastar els seus plats i fent-los sentir que ja formen part també de la nostra us esperem a l’Ateneu ; no falteu.

Comparteix