Primavera 2014: torna el voluntariat lingüístic a Canet

Vols formar part d’una parella lingüística?

Vols practicar el català?

Vols ajudar algú a parlar català?

Si ja coneixes una mica el català i el parles encara que sigui amb dificultats, millora'l practicant-lo amb una persona que el parla habitualment. Només hi has de dedicar una hora a la setmana durant un mínim de deu setmanes. Disposem d'una xarxa de voluntariat divers i preparat, i organitzem activitats culturals complementàries. Cal ser major d’edat per participar en el Voluntariat per la llengua.

Si vols inscriure-t’hi o informar-te’n, posa’t en contacte amb la Plataforma per la Llengua Canet de Mar preferiblement per correu electrònic plcanet@plataforma-llengua.cat o trucant al telèfon 93 794 30 58 (Toni) de dilluns a divendres de 19:30 a 22:00 h. i caps de setmana. Nosaltres posem en contacte a catalanoparlants habituals (ensenyants) amb nous catalanoparlants (aprenents).

Per formalitzar la inscripció teniu que emplenar i signar el corresponent formulari. Si no el podeu enviar per correu electrònic ens ho dieu i quedarem personalment per passar-nos-el.

Formulari per a aprenents/es: clica a
https://www10.gencat.cat/pres_volull/files/AltaAprenent.pdf

Formulari per a voluntaris/àries: clica
https://www10.gencat.cat/pres_volull/files/AltaVoluntari.pdf

La data límit d’inscripció és el dimecres 2 d’abril.

L’acte de presentació de les parelles lingüístiques es farà el divendres 11 d’abril a les 8 del vespre a l’aula 21 de Vil•la Flora.

Més informació a: http://www.facebook.com/vxl.canetdemar i http://www.facebook.com/vxl.canetdemar

Comparteix