LA PLATAFORMA A LES BARRES DE SANT JOAN

El passat dia 23 de juny, la PL-Maresme (Plataforma per la Llengua Maresme) va tindre la grata oportunitat de poder participar en una part de la festa de la revetlla de sant Joan, servint begudes com uns valents/es a la barra de la festa organitzada a la platja, on tocava l´orquestra Girasol. Per sort aquella nit no estàvem sols: varem tindre la fabulosa col•laboració de la colla del basilisc (diables de Mataró). Des d´aquí els hi donem les gràcies pel seu ajut.

Tot i que esperàvem que una riuada de gent prengués part de la festa, la gresca i la disbauxa estaven en l´ordre del dia (en aquest cas, més aviat en l´ordre de la nit) creant una nit prou animada i engrescadora, on la Plataforma per la Llengua-Maresme una vegada més participem en totes les festes de la comarca que sigui possible.

És important esmentar, que per sort no hi van haver aldarulls a causa de l´alcohol ni de cap trapelleria amb material pirotècnic que provoqués desperfectes materials o danys personals. És bo doncs, saber que la gent comença a tindre cura sobretot de la seguretat en la manipulació de material pirotècnic.

Comparteix