IV Jocs de Llengua de Canet de Mar

L’1 i el 9 d’abril celebrarem una nova edició dels Jocs de Llengua de Plataforma per la Llengua Canet de Mar, amb la quarta edició del Superdictat i un taller del joc de cartes de la botifarra.

El divendres 1 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Aula Magna del CRTTT – Escola de Teixits de Punt (plaça de la Indústria, 1), celebrarem el IV Superdictat. La prova consistirà en un dictat de 24 mots, repartits en 3 nivells de dificultat, que caldrà escriure correctament per aconseguir els corresponents punts. Per participar-hi cal tenir un mínim de catorze anys. Consulteu les bases aquí: https://dl.dropboxusercontent.com/u/65429181/BASES%20DEL%20SUPERDICTAT%2... . Hi haurà 3 premis: el primer classificat guanyarà una tauleta tàctil SAMSUNG GALAXY TAB A 550, el segon, un joc de dues baralles de les Cartes Catalanes, i finalment un altre joc de dues baralles de les Cartes Catalanes per al millor classificat entre catorze i disset anys. La inscripció és gratuïta i es formalitzarà a l´hora de començar emplenant una butlleta amb les dades personals. Organitzat conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística del Maresme.

El dissabte 9 d’abril, a les 5 de la tarda, a la Masoveria (riera Gavarra, s/n), celebrarem un taller del joc de cartes de la botifarra, a càrrec de Les 4 manilles. Si vols aprendre a jugar a la botifarra participa en aquest taller i n’aprendràs. Les places són limitades. Reserva la teva plaça a plcanet@plataforma-llengua.cat o bé a la mateixa Masoveria a l’hora de començar. La participació és gratuïta.

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua

Amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Canet de Mar.

Comparteix