III Concurs de Scrabble en Català de Sant Joan de Canet de Mar

El divendres 24 de juny, festivitat de Sant Joan, el Club de Scrabble en Català Canet de Mar i la secció local de la Plataforma per la Llengua, organitzarem a la planta baixa de La Masoveria, al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (Riera Gavarra, s/n), el III Concurs de Scrabble en Català de Sant Joan de Canet de Mar.

L’hora d’inici del concurs serà a les 16 h de la tarda i la cloenda aproximadament a les 20 h del vespre. Les inscripcions presencials s’obriran a les 15.30 h.

El concurs es regirà pel Diccionari Oficial en Català de Scrabble (DOCS), que reuneix tant el DIEC com el GDLC, i que es pot consultar al següent enllaç: http://scrabbleescolar.com/doxel.php

Es jugaran 3 rondes seguint el sistema suís, computables pel RASCCAT: http://www.fiscrabble.cat/ranquings/scrabble-classic/historic/. Podeu consultar un reglament genèric en aquest enllaç: http://www.fiscrabble.cat/wp-content/uploads/2012/09/Reglament-de-les-pa...

Per fer qualsevol consulta o inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a plcanet@plataforma-llengua.cat, preferiblement fins el dia anterior del concurs, però les inscripcions estaran obertes fins a l’hora de començar. Les places són limitades i la participació és gratuïta.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats, per a la millor jugada amb «ç», per al nombre màxim de scrabbles i per al millor jugador local.

El concurs compta amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i de l’Ajuntament de Canet de Mar.

Més informació a:
http://www.canetdemar.cat/entitats/scrabble
http://www.facebook.com/scrabble.canet

Comparteix