II Campionat de Scrabble Duplicat de Canet de Mar

El diumenge 8 de maig, a les 11.00 h, celebrarem a la planta baixa de La Masoveria al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (Riera Gavarra, s/n), el II Campionat de Scrabble Duplicat de Canet de Mar.

La competició està organitzada pel Club de Scrabble en Català Canet de Mar i Plataforma per la Llengua Canet de Mar, i compta amb el suport de la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) i l’Ajuntament de Canet de Mar.

La participació és gratuïta i les places són limitades. Les inscripcions presencials es podran formalitzar a les 10.30 hores a la mateixa Masoveria. Les inscripcions anticipades es recolliran mitjançant el correu electrònic plcanet@plataforma-llengua.cat. La duració aproximada de la competició serà de dues hores.

Hi haurà premis per als tres primers classificats, al rècord de jugades màster i al millor jugador del CS Canet de Mar.

La competició es regirà pel Diccionari Oficial en Català de Scrabble (DOCS), que reuneix tant el DIEC com el GDLC, i que es pot consultar al següent enllaç: http://scrabbleescolar.com/doxel.php

Consulteu el reglament de les partides duplicades aquí http://www.fiscrabble.cat/wp-content/uploads/2012/03/Reglament-de-les-pa.... Els resultats comptaran pel rànquing de partides duplicades de la FISC: http://www.fiscrabble.cat/ranquings/scrabble-duplicat/duplicat/.

Més informació a:
http://www.canetdemar.cat/entitats/scrabble
http://www.facebook.com/scrabble.canet

Comparteix