II Campionat de Scrabble de Canet de Mar

El diumenge 13 de març, el Club de Scrabble en Català Ca-net de Mar i la secció local de Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i l’Ajuntament de Canet de Mar, cele-brarem el II Campionat de Scrabble de Canet de Mar a La Masoveria (planta baixa) del Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (riera Gavarra, s/n).
L’horari de la competició és el següent:
9.30 Rebuda dels participants
10.00-14.00 Tres primeres rondes
14.00 Dinar
16.00-20.00 Tres darreres rondes
20.00 Lliurament de premis i cloenda del campionat
El campionat es regirà pel Diccionari Oficial en Català de Scrabble (DOCS), que reuneix tant el DIEC com el GDLC. Es jugaran sis rondes d’un contra un, seguint el sistema suís. Podeu consultar el reglament dels campionats oficials en el següent enllaç. Els resultats comptaran en el rànquing RASCCAT.
Hi haurà trofeus per als tres primers classificats i per als premis especials que són els següents: a la millor jugada amb «ny», a la jugada de més puntuació i al millor ju-gador del CS Canet de Mar.
Per inscriure’s o fer qualsevol consulta, cal enviar un correu electrònic a plcanet@plataforma-llengua.cat, preferible-ment fins el dia anterior del campionat, però les inscripcions estaran obertes fins a les 10 h del mateix dia. Les places són limitades i el preu de la inscripció és de 10€.
Els jugadors i acompanyants que ho desitgin podran fer un menú complet a Cal Tibu, per 10€, a pocs minuts de La Ma-soveria. Consulteu el menú aquí. Feu la reserva per avançat a plcanet@plataforma-llengua.cat. La data límit per comuni-car els plats escollits és el diumenge 6 de març.

Comparteix