Exposició "El català, al cinema!"

Com ja sabeu, la normalització de les indústries cultural i audiovisual és un dels objectius ambiciosos de la Plataforma per la Llengua.  La tasca d'aquest àmbit abraça diversos camps de l'oferta artística i cultural al nostre país: des del cinema i les obres audiovisuals, fins al teatre i la dansa, la música, la cultura popular, les exposicions i museus, l'edició de llibres, etc.
Concretament, pel què fa a la campanya pel cinema en català, és de les campanyes històriques de l'entitat, i des que es va posar en marxa l'any 1995, entre altres, hem aconseguit incidir en el doblatge d'algunes pel·lícules de la Disney, la Warner i la Fox, i hem donat suport a l'aprovació i posada en marxa de la Llei del cinema de Catalunya aprovada per una àmplia majoria parlamentària el juny del 2010.
Per aquesta raó hem decidit portar l'exposició " El català, al cinema" a l'Institut Tres Turons d'Arenys de mar, perquè els alumnes puguin veure que el cinema català viu una situació totalment insòlita i injusta, i perquè entre tots lluitem per aquest canvi.
L'exposició serà present a partir del 22 de febrer fins l'11 de març

Comparteix