Exposició ”La desmesurada vida de Ramon Llull”

Del 6 al 19 de maig la Plataforma per la Llengua de Canet de Mar tindrem l’exposició itinerant “La desmesurada vida de Ramon llull”. Aquesta exposició estarà present a la sala Ramon de Capmany de Canet de Mar.

Per altra banda, també hi serà del 23 de maig al 6 de juny a la sala de les botes del C.C. Calisay d’Arenys de Mar.

Aquest muntatge l’ha dissenyat i creat la Institució de les Lletres Catalanes, que cada any prepara una exposició literària itinerant coincidint amb les commemoracions d’obres o autors destacats.

El 2016 és l’Any Ramon Llull, on es recorden els 700 anys de la seva mort. Amb motiu d’aquesta commemoració , la Institució de les Lletres Catalanes dins de l’Any Ramon Llull, ha creat una mostra itinerant que combina dos elements diferents: una publicació gratuïta on s’expliquen els fets més destacats de l’obra i vida de Ramon Llull i una estructura expositiva que mostra la importància de Llull en la posteritat i la seva connexió amb el món actual. L’exposició cerca també descobrir el personatge que hi ha darrere del nom Ramon Llull, un personatge que encara té moltes coses a dir en ple segle XXI.  En definitiva aquesta exposició planteja les següents preguntes: Què sabem de Ramon Llull? Com va influir als pensador posteriors? Què devem a Llull del nostre món actual?

Comparteix