BENVOLGUTS ARENYENCS I ARENYENQUES: JA SOM AQUÍ!!!

Per fi, amb esforç i il·lusió, i bastant empenta, hem aconseguit que la Plataforma per la Llengua, arribi a la nostra estimada vila i al Maresme. Aquest, és un fet que demostra que per tot arreu hi ha gent que lluita per allò que estima, que volem un futur més digne i per soposat, VIURE PLENAMENT EN CATALÀ, i és que cada dia en som més.

La Plataforma per la Llengua, és un col·lectiu format per ciutadans i ciutadanes i per diferents col·lectius polítics on tots plegats, treballem per a que la nostra llengua, EL CATALÀ, tingui com a mínim la mateixa força lingüistica que el castellà (i no pas com fins ara, que ha estat un idioma de "segones" i que per mala sort no és d'àmbit obligatori el seu coneixement), i sigui per tant, la nostra primera llengua d'expressió per tot el territori català, des de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.

Cada dia, anem més lluny, assolint tots els objectius marcats, establim pactes i acords per una major presència del català, col·laborem en les festes del poble, etc. Però per sobre de tot, fem que el respecte i el diàleg sigui sempre la nostra primera eina de treball.

CAP RENUNCIA, CAP SUBMISSIÓ, CAP DISCRIMINACIÓ LINGÜÍSTICA!!

Comparteix