Excursio Cultural

11ª Excursió Cultural, Penya Maresme, 8 de Maig del 2005.

24 Persones repartides en 9 vehicles, barem ser els components d'aquesta Excursió, on desprès de fer trobada en el port d'Arenys de Mar a les 7 del mati, barem iniciar el dia en direcció a Sant Quirze de Besora, lloc on barem esmorzar i fer el cafè tot i fent la xerrada avanç de seguir el camí en direcció a Castellar de N'Hug.
Al mateix arribar, ens varen oferir un audiovisual molt interessant el qual ens parlava del lloc i entorns, per seguir per el nostre compte fent una visita al poble on cada escu, va fer el que mes li va agradar fins l'hora de anar a veure les meravelloses Fonts del Llobregat. Lloc on tots quedàvem bocabadats, lloc on també barem poder veure aigua agafada am un got mentre sortia de la pròpia muntanya.
A l'hora de dinar ens vam desplaçar a Santa Maria de Falgars, un lloc on les seves vistes panoràmiques encarades a les muntanyes, fan que no tinguis presa per poder gaudi del moment.
El camí va ser força distret gràcies a que tots portem emissores, i un fa un comentari, l'altre diu un acudit, algú que no li senten be les voltes de la carretera, i un grapat de coses que fan en definitiva que tot sigui divertit.
El dinar força agradable ja que tots mes o menys apilonats barem poder fer tertúlia mentre dinàvem i discutíem les respostes a les preguntes del concurs amb relació a les coses vistes fins el moment. Dir també que en aquesta ocasió ban ser dos els premis atorgats. un dells va ser una mena de cistell ple de productes típics de Castellar de N'Hug, i l'altre comprat al mateix lloc i com a segon premi, va ser un Crusant gegant el qual va ser en gran part una divertida atracció.
La tornada a casa no va ser menys divertida, dons entre una cosa i una altre, i entre els comiats, i el jo vaig per aquí i tu bas per allà, i el recordar quant es la pròxima trobada, i tot plegat, vam fer de la 11ª Excursió de la Penya Maresme, un dia d'allò mes bo.

Comparteix