Ens vols conèixer ?

Agrupació d'Amics de la Radioaficio, Penya Maresme. Fundada el 1988

Qui som:
No mes que un grup d'amics amants del que podríem dir vulgarment, un aparell de radio amb el qual ens comuniquem entre nosaltres, i amb altres companys d'arreu del Mon. Un grup d'amics que no conformats am això, fem activitats diverses al cap de l'any, les quals serveixen d'excusa per tal de veurens de tant en tant. Activitats tals com uns sopars, una excursió cultural am la qual aprofitem per conèixer Catalunya, les nostres 24 hores de radio i altres activacions radiofòniques repartides en tot l'any, etc. etc.
I com es evident, i pel bon funcionament de la nostre Agrupació, també fem les nostres periòdiques reunions, i assemblea general on els socis poden aportar noves idees a l'Agrupació les quals es porten a terme si escau.

Una mica d'Història:
Des d'els nostres inicis i fins l'actualitat, podem dir que em tingut calç i sorra, alts i baixos, activitats excel·lents, i d'altres que no han donat el resultat esperat, o si mes no, el desitjat, però si cal dir que res no a fet que la nostre moral tingues moments de flaquesa, dons qualsevol entrebanc a sigut sempre superat. Dir també que la nostre Agrupació gaudeix de la benedicció del Papa, gaudeix també de la felicitació del Rei i de tenir l'orgull d'haver sigut considerat el millor Radioclub d'Espanya i Portugal l'any 1997.
En el moment actual podem dir que som uns 20 socis repartits entre diverses poblacions, i tinguent la nostre "sede" a Arenys de Mar, població del Maresme, es de fàcil deducció el perquè del nostre nom.
Amb el pas del anys, em pogut adquirir una sèrie de coses les quals eren desitjades des de feia temps, i que son un quarto de radio aquí en l'Ateneu Arenyenc, una base en el Polígon Industrial Valldegata i Draper, tot un equip de Modulació, ordinadors, tendes de campanya, i tot un seguit de coses com clauers, pins, samarretes, gorres i un extens etc. que han fet possible gran part de la nostre historia. També les nostres postals constitueixen i reflexan la nostre identitat, aquí dons el motiu pel qual ara, estem recopilant una postal de cada un dels pobles que formen part del Maresme esperant dons que en qualsevol moment podrem gaudir de tenir-les totes.

Els nostres propòsits, o projectes:
Un dels mes importants es el fet de donar a entendre que el que mes volem es gaudir de la nostre aficio, fent també que gaudeixi tot aquell que desitgi estar am nosaltres, fent que la Radioaficio no sigui un mon apartat o desconegut, si no que sigui un mon de cultura que entre altres coses serveixi per fer amics arreu del mon. Pretenem el fet de no decaure mai, dons sen una agrupació sense ànim de lucre i visquent gràcies als nostres esponsors, de vegades resulta un tant dificultós aconseguir tirar endavant, però sort en tenim de ser un grup de gent emprenedor el qual de moment a aconseguit allò que s'ha proposat.

I aprofitant l'ocasió, em de dir que les nostres portes estan obertes a tots aquells que ens vulguin venir a veure i ser els nostres amics.

Salutacions cordials de la, Agrupació D'Amics de la Radioaficio, Penya Maresme.

Comparteix