RETORN LLIBRES ECOBOOK IDDINK- FINAL DE CURS

Com ja sabeu, aquest final de curs és ben diferent.
Aquest any els usuaris de llibres ecobooks d' Iddink NO HEU DE VENIR A L'INSTITUT A ENTREGAR -LOS, com feiem habitualment, a final de curs.

IDDINK HA OPTAT PER EXTERNALITZAR EL SERVEI DE RECOLLIDA A CORREUS I MRW.

Durant aquests dies, Iddink anirà contactant amb tots els usuaris de llibres ecobook per organitzar l'entrega d'aquests llibres AMB CITA PRÈVIA recomanada, per evitar aglomeracions i us lliurarà un albarà d'entrega amb un codi, que teniu que posar, quan feu l´entrega dels llibres ecobook.

Donada l´excepcionalitat del moment què estem vivint pel Covid-19, IDDINK ha flexibilitzat el servei en el cas que encara no hagueu accedit a l´Institut per recollir els llibres dels armariets fins ara. Per tant, els alumnes que hagin rebut citació d'Iddink abans de poder accedir a l'Institut a recollir aquests llibres desats a l'armariet des del passat 12 de març, podeu anar quan ja els tingueu.

Recordeu que tots els alumnes usuaris poden realitzar l'entrega a CORREOS o MRW de manera gratuïta, com a data màxima, fins el 15 de juliol.

Si necessiteu contactar amb IDDINK per qualsevol consulta, us indiquem dos maneres de contactar amb ells:

* Adreça electrònica: info@iddink.cat, info@iddink.es
* Telèfon: 902.565.411
, on hi ha un nombrós equip de persones destinades a atendre les famílies de forma exclusiva.

Aquí us adjuntem tota la informació sobre com retornar els llibres ecobook i com fer noves comandes a Iddink pel curs 2020-2021 a qui li pugui interessar.

Us animem, un any més, a fer comandes amb interessants descomptes i grans avantatges en compra de material escolar, ordinadors, Llicències digitals...

Cordialment.

Comparteix