Nou servei Iddink: lloc web per al centre i l'AMPA

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, des d'Iddink estan treballant per adaptar-nos a la situació actual, desenvolupant i treballant noves eines que facilitin que les famílies puguin aconseguir tota la informació necessària i els seus materials educatius i curriculars de manera fàcil i a distància.

Per això que hem creat un lloc web específic per al vostre centre educatiu, on les famílies podran trobar totes les dades necessàries dels diferents serveis que proporciona Iddink:


  • Com fer una comanda
  • Quins preus i estalvis tenen i poden aconseguir
  • Projecte de reutilització de llibres
  • Què son els ecobooks
  • Com tractar i com retornar els ecoBooks
  • Com accedir a llicències digitals
  • Servei d’atenció a les famílies & estudiants

L’objectiu és que les famílies i els alumnes del vostre centre puguin trobar tota la informació necessària en un únic lloc, de manera personalitzada, concreta i fàcil.

Aprofitem, a més a més, per enviar-vos uns baners de diferents mides, per tal de que, si us agraden, els pugueu utilitzar per posar a la vostra plana web i xarxes socials i així facilitar que les famílies amb un clic accedeixin a la web amb tota la informació disponible.

Tal com hem fet amb comunicacions anteriors, us demanem que ho publiqueu a la vostra web i xarxes.

Només haureu d’inserir la imatge, conjuntament amb el link del
nou lloc web al lloc de la vostre web que vosaltres vulgueu.

Per acabar, volem adjuntar-vos els links als diferents vídeos que hem preparat a Iddink, per tal de que, un cop més, les famílies del vostre centre disposin de tota la informació en diferents formats.

Per compartir aquests vídeos a les vostres xarxes, només heu de copiar l’enllaç que voleu compartir i inserir-lo a la pàgina del vostre lloc web que us interessi.

Comparteix