Inici de Curs 2021-2022

Benvolguts companys i amics de l’Aula,
Som a l’inici del nou curs acadèmic 2021-2022. Enguany esperem tornar a la normalitat i fer les conferències presencials al Centre Cultural Calisay, sempre respectant la normativa dictada per les autoritats sanitàries: mascareta, distància, gel, i amb la garantia de desinfectar la sala abans i després de les conferències. Trobareu tota la programació del primer trimestre en el tríptic adjunt.
En cas que la situació sanitària canviés, informaríem a tots els socis, pels canals habituals, de les decisions preses per part de la Junta de l’Aula per poder seguir fent les conferències setmanals.
L’obertura del curs serà el dimarts 5 d’octubre a les 6 de la tarda amb els parlaments institucionals i la lliçó inaugural a càrrec de Margarida Casacuberta, historiadora de la literatura i professora de la Universitat de Girona. En aquesta jornada es farà el lliurament del Recull d’activitats del curs 2020-2021.
En el tríptic d’aquest trimestre no hi consta cap activitat fora de les conferències. Si veiem que la situació sanitària ho permet, reprendrem les sortides. N’anirem informant pels canals habituals.
Seguim un any més amb el Taller d’Escriptura a càrrec dels professors Àngels Diemand-Hartz i Lluís Vega.
Amb aquest inici de curs fem una crida per tal que puguem contribuir amb Càrites en la recollida d’aliments; us animem a portar-ne el dia d’inici de l’any acadèmic, el 5 d’octubre.
Hem preparat la programació d’enguany amb molta il·lusió i tenim moltes ganes de retrobar-nos amb tots vosaltres, companys i amics.
Una salutació ben cordial,

Mercè Cussó Cervera, presidenta, i tota la Junta de l’Aula

Arenys de Mar, 21 de setembre de 2021

Comparteix