ACTUACIONS DEL ANY 2020

Defensa dels animals d’Arenys continua treballant per aconseguir un benestar per els animals que viuen al carrer en els municipis de Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Durant l’any 2020, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:

S’han donat amb adopció 14 gats que vivien al carrer. Es van donar a les noves famílies amb microxip, desparasitats i esterilitzats o van ser operats quan els va arribar l’edat adient en el cas de que fossin massa petits.

Esterilització de 45 gates i castració de 30 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:

Arenys de Mar: Balneari Titus, Camping Carlitos, Cementiri, Itaca, Passatge Turo d'es Far, Rial Llarc, Rial Poll Roig, Rial del Sepi, Riera de Caldetes, Urb. El Canyadell, Urb. La Victoria, Urb. El Consol i Zona Industrial.

Arenys de Munt: Aiguaviva, Bellsoleil viña 10, Can Popa, Carretera Torrentbo, Passatge Cantina, Poliesportiu, Sant Carles i Urb. La Creueta.

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d’individus gràcies a les esterilitzacions, d’aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l’entorn on viuen.

Aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l’entitat, donacions, col.laboració Ajuntament d'Arenys de Munt i subvenció del Ajuntament d’Arenys de Mar.
L'Associació Amics dels Animals del Maresme ha fet donació de pinso per les colònies.

Comparteix