ACTUACIONS DEL ANY 2019

Defensa dels animals d’Arenys continua treballant per aconseguir un benestar per els animals que viuen al carrer en els municipis de Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Durant l’any 2019, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:

S’han donat amb adopció 21 gats que vivien al carrer. Es van donar a les noves famílies amb microxip, desparasitats i esterilitzats o van ser operats quan els va arribar l’edat adient en el cas de que fossin massa petits.

Esterilització de 65 gates i castració de 48 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:

Arenys de Mar: Balneari Titus, Camping Carlitos, Carrer Capellans, Cementiri, Convent Frares Caputxins, Rial del Sepi, Roques del Port, Urb. El Canyadell, Urb. La Victoria, Urb. El Consol i Zona Industrial.

Arenys de Munt: Aiguaviva, Bellsoleil, Can Deri, Can Popa, Carrer San Cosme, Carrer de les Flors, Crta. de Lurdes, Collsacreu, Fábrica de Torcidos, La Creueta, Pi Gros, Riera Sobirans, Sota Autopista, Urb. Tres Turons, Veïnat Sobirans i Vinya N.C..

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d’individus gràcies a les esterilitzacions, d’aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l’entorn on viuen.

Aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l’entitat, donacions, col.laboració Ajuntament d'Arenys de Munt i subvenció del Ajuntament d’Arenys de Mar.
L'Associació Amics dels Animals del Maresme ha fet donació de pinso per les colònies.

Comparteix