ACTUACIONS DEL ANY 2018

Defensa dels animals d’Arenys continua treballant per aconseguir un benestar per els animals que viuen al carrer en els municipis de Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Durant l’any 2018, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:

S’han donat amb adopció 12 gats que vivien al carrer. Es van donar a les noves famílies amb microxip, desparasitats i esterilitzats o van ser operats quan els va arribar l’edat adient en el cas de que fossin massa petits.

Esterilització de 49 gates i castració de 28 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:

Arenys de Mar: Camping Carlitos, Urb. Les Villes, Rial de Tronqueda, Urb. La Victoria, Club Nautic, Can Dalmau, Carrer Capellans, Avda. dels Âlbers, Les Cinc Roses, Rial del Bareu i Rial de la Serp.

Arenys de Munt: Collsacreu, Zona Industrial, Sant Carles, Urb. Aiguaviva, Riera Sobirans, Can Deri, Can Popa, Can Vilanova, Els Tres Turons, Carrer de les Flors, Pi Gros, Carretera Sant Celoni, Carretera Sant Iscle i Carretera de Lourdes.

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d’individus gràcies a les esterilitzacions, d’aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l’entorn on viuen.

Aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l’entitat, donacions, subvenció del Ajuntament d’Arenys de Mar i Ajuntament d'Arenys de Munt.
L'Associació Amics dels Animals del Maresme han fet donació de pinso per les colònies i s'ha fet càrrec de les despeses de l'esterilització de 5 femelles i de la castració de 5 gats..

Comparteix