ACTUACIONS DEL ANY 2017

Defensa dels animals d’Arenys continua treballant per aconseguir un benestar per els animals que viuen al carrer en els municipis de Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Durant l’any 2017, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:

S’han donat amb adopció 14 gats que vivien al carrer. Es van donar a les noves famílies amb microxip, desparasitats i esterilitzats o van ser operats quan els va arribar l’edat adient en el cas de que fossin massa petits.

Esterilització de 50 gates i castració de 35 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:

Arenys de Mar: Col•legi La Presentació, Camping Carlitos, Urb. El Cònsol, Urb. Les Villes, Polg. Industrial Valldegata, Urb. Portimar, Urb. Montmar, Les Alzines, Rial de les Canalies, Urb. Maltemps, Urb. La Victoria, Port, Carrer de Vall, Carrer del Olivar, Rial de Sa Clavella i Rial de la Serp.

Arenys de Munt: Collsacreu, Zona Industrial, Sant Carles, Urb. Aiguaviva, Riera Sobirans, Can Novas, Els Tres Turons, Barri del Migdia i Carretera de Lourdes.

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d’individus gràcies a les esterilitzacions, d’aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l’entorn on viuen.

Aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l’entitat, donacions, subvenció del Ajuntament d’Arenys de Mar i Ajuntament d'Arenys de Munt.
Els Amics dels Animals del Maresme han fet donació de pinso i casetes per les colònies.

Comparteix