Anem a fer el PAS 2017!!

Hola famílies!

El proper cap de setmana 7 i 8 d’OCTUBRE anem a fer el Pas 2017 a CAN PLANA (Vallgorguina). Comencem la primera sortida de l’Agrupament, on els nens i nenes del cau passen a les seves noves unitats i els nens i nenes nous s’integren a les seves corresponents unitats.

Per aquest motiu que heu estat seleccionats per participar a la recerca del nom del nou poble ressorgit d’entre les runes. Aquest poble s’ha d’anomenar perquè ni té alcalde/sa, ni ciutadans; és per això que necessita de la vostre ajuda!!

Esteu convocats:

- Castors/Llúdrigues i Llops/Daines a l’Estació d’Arenys de Mar a les 8:45h, per pujar amb autobús. Motxilla petita! La motxilla gran es pujarà en cotxe.
- Ràngers/Noies Guies i Pioners/Caravel·les sortirem des del Cau a les 8:30h i anirem caminat directament cap allà.

Un cop haguem donat vida a la nova població catalana, la recollida serà a les 14:00h del dia 8, a l’escola Sobirans d’Arenys de Munt. El preu de la sortida és de 10€ i s’ha d’ingressar al compte del cau (ES97- 2100 -0029-1402-0036- 9401), cal que poseu el nom del nen al concepte. Aquí us deixem la convocatòria i un resum en imatges de la Festa del Pas de l'any passat: https://youtu.be/wEbiQuMKVwM.

Cal portar ESMORZAR I DINAR DEL PRIMER DIA. Així com el material bàsic per a la sortida:

- Màrfega i sac (dormirem en tendes)
- Coberts, got i carmanyola
- Lot
- Estris d’higiene personal (raspall de dents, pinta)
- Muda de roba interior
- Roba d’abric
- FOULARD!!!

Us esperem a tots i totes!!

Equip de Caps

Comparteix