El Rats on Fire campió de la Copa del Rey de Vela

El Swan 45, Rats on Fire, del Club Nàutic d'Arenys de Mar, s'ha postulat com la gran revelació d'aquesta edició de la Copa del Rey de vela i ha estat la vencedora de la seva classe RI-1.
L'embarcació, amb Rafael Carbonell com a armador, ha aconseguit un total de 31 punts després de guanyar cinc proves i quedar ben posicionada en les altres set.
Després de 25 anys d'experiència, Rafael Carbonell inaugura així el seu palmares amb la regata més important del Mediterrani amb una embarcació que va ser botada l'any 2002, i que és la tercera més antiga dels 26 participants de la seva classe, tot i que l'edició d'enguany ha comptat amb un total de 89 embarcacions de divuit nacions, inclosos els vaixells més competitius i molts dels millors regatistes del moment.
Amb una tripulació de tretze persones i amb Rayco Tabares -campió del món de J80-, com a tàctic i únic professional ha superat a rivals d'última generació com els GS46 Graniba i el Ceylán 1943.
El Rats on Fire ha guanyat per una diferència de 10,5 punts al segon classificat, el Cuadernos Rubio (RCN Valencia), patronejat per Nacho Braquehais.
Des del Club Nàutic Arenys de Mar volem fer arribar la més sincera enhorabona a tota la tripulació per haver aconseguit pujar a l'esglaó més alt del podi d'una regata de tant alt nivell com és la Copa del Rey.
Comparteix