El CNAM segueix lider del Campionat Interclubs

Aquest cap de setmana s'ha disputat la segona i tercera jornada del Campionat Interclubs en aigües de Barcelona. Han estat dos dies de competició intensos. Dissabte les embarcacions participants van poder disputar dues proves, que van començar amb un retard de mitja hora a conseqüència de la manca de vent de primera hora del matí. Finalment, quan el vent de Garbí es va establir amb una intensitat d'entre 10 i 15 nusos, el Comitè de Regata va donar sortida a les proves del dia.
Pel que fa a la jornada de diumenge s'ha donat la sortida puntual, a les 11.30 hores del matí, en aigües de Barcelona per començar la travessa que dirigiria a les tripulacions cap al CN El Balís. Han tingut un vent provinent del sud-oest amb una intensitat d'entre 12 i 13 nusos que permetia que els regatistes fessin la travessia molt ràpida. La primera embarcació, el Saiola 9 de Toni Guiu, passava pel control de pas, situat a Mataró, a les 13.00 hores i creuant la línia d'arribada a les 13:37.
El CNAM segueix liderant la classificació per clubs amb un total de 7 punts, seguit pel RCN de Barcelona amb 37 punts i del RCM de Barcelona amb 43 punts. Pel que fa a la classificació general d'embarcacions de més eslora, el Motyvel-Quantum del Lluis Mas (CNAM) amb 7 punts encapçala la classificació, seguit del Es Tes Unno de Francisco Soldevila (RCN Barcelona) amb 13 punts, i en tercera posició el Rats on Fire de Rafael Carbonell (CNAM) amb 15 punts. En el Grup 2 el Vertigo Dos d'Antonio Guasch (CNEB) va primer amb 6 punts, en segon lloc el Tramendu de Pablo Zendrera (CNAM) amb 8 punts, seguit del Miaja de Jaime Samon (CNEM) amb 14 punts. Finalment, on trobem la classificació més ajustada és en el tercer grup, liderada pel Comet@ de Lluis Blanchar (CNAM) amb 10 punts, seguit del Blue Marlin Tercer de Diego Cascales (CNEB) amb 12 punts, i a tan sols un punt del segon classificat el Blouap dos de Josep Maria Riera (CNAM).
El proper cap de setmana, finalitzarà el Campionat en aigües del Maresme. L'entrega de premis es farà al CN d'Arenys de Mar el proper diumenge.
Comparteix