Club Nàutic d'Arenys de Mar

Dades de l'entitat

Nom
Club Nàutic d'Arenys de Mar
Adreça
Zona Portuaria, s/n
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
937921600
Adreça de correu electrònic premsa@cnam.cat
Àmbit
esportiu

Enllaços interessants

Visita la pàgina web del Club per trobar més informació de les activitats que tenim.

Casal Club Nàutic d’Arenys de Mar. Falten 17 dies!

VINE A FER VELA, REM, CAIAC, WAKEBOARD, NATACIÓ I WATERPOLO!!

El casal del Club Nàutic d’Arenys de Mar comença el dilluns 25 de juny i finalitza el 7 de setembre. Les inscripcions al casal són setmanals. Veniu a inscriure-us! No hi ha estiu sense mar!
Saps què és el wakeboard? Vine a descobrir-ho al casal esportiu!

Per a més informació podeu trucar al 93.792.16.00 o bé via mail a casal@cnarenys.com

Campionat de Catalunya de la classe Optimist

Regatistes preparats per a la sortida
Carlos Robles (Grup 1) i Rafael Rabasa (Grup 2) campions de Catalunya de la classe Optimist

L'embarcació Ana Mar II guanya el concurs de pesca lliure

Dissabte 8 de maig s'ha celebrat en aigües d'Arenys de Mar el concurs de pesca lliure. Aquest concurs ha comptat amb una alta participació d'embarcacions, concretament 12. Les classificacions es dividien en: pes total, nombre de captures i peça grossa.
L'embarcació Ana Mar II de Mario Gonzalez ha guanyat en totes les categories pescant un total de 23 quilos 600 grams de peix, la majoria d'ells eren besucs.

L'embarcació pailebot Santa Eulàlia visita Arenys de Mar

Durant el cap de setmana del 22 i 23 de Maig el Club Nàutic d'Arenys de Mar rebrà la visita del pailebot Santa Eulàlia. Aprofitant el cap de setmana que el nostre club organitza el Campionat de Catalunya d'Optimist, totes aquelles persones que vulguin conèixer d'aprop i navegar amb aquest emblemàtic vaixell tindran l'oportunitat de fer-ho. Estan programades diverses sortides amb llanxa des del port d'Arenys que us portaran fins al Santa Eulàlia.

En Lluc Perez fa podi a Masnou

El passat cap de setmana els optimist van participar a la regata de Masnou Trofeu Sanahuja. Per alguns d'ells la seva primera regata puntuable.
Van ser dos dies meravellosos, amb molt fred, sol i el diumenge amb vent.
Aquesta regata va representar l'estrena en el món de la competició no només pels nens del grup 4, sinó també pels pares. La resta, que ja estan més acostumats segueixen amb el mateix entusiasme que el primer dia.

XXIX Trofeu Príncep de Girona

El Blouap Dos aconsegueix la tercera posició al XXIX Princep de Girona

III Trofeu Bufa

Eric Plançon en 4.7 i Miguel Noguer en Radial encapçalen la classificació del III Trofeu Bufa

L´Oriol José i la Diana Alborch participen al 5è Kabb Trophy

Dos regatistes del Nàutic d´Arenys, l´Oriol José i la Diana Alborch, han participat a la regata Internacional d´Optimist KABB Trophy.
La regata s´ha celebrat a Palamós del 18 al 22 de Febrer i a comptat amb la participació de 360 regatistes de la classe Optimist representant a 19 països.

El Club Nàutic El Balís es fa amb el preuat trofeu

Després de tres caps de setmana consecutius, la 35a edició del Campionat Interclubs posa el seu punt i final al RCN de Barcelona. Al llarg dels cinc dies de competició hi ha hagut moments de tot: vent, calmes, sol i pluja. Dies durs i amb molta estratègia per tal d´aconseguir fer-se amb una bona posició, d´altres amb vent estable que feien possible regates ràpides i senzilles, però també alguns amb poc o gens de vent.

L´absència de la pluja propicia una jornada dura i decisiva

En la quarta etapa del campionat, els regatistes han pogut gaudir d´unes bones condicions climatològiques amb una mitja de 15 nusos de vent aponentat entre el 260 i el 285. S´han pogut realitzar dues proves que consistien en dos barlovent-sotavent.

Pàgines