Club Nàutic d'Arenys de Mar

Dades de l'entitat

Nom
Club Nàutic d'Arenys de Mar
Adreça
Zona Portuaria, s/n
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
937921600
Adreça de correu electrònic premsa@cnam.cat
Àmbit
esportiu

Enllaços interessants

Visita la pàgina web del Club per trobar més informació de les activitats que tenim.

Casal Club Nàutic d’Arenys de Mar. Falten 17 dies!

VINE A FER VELA, REM, CAIAC, WAKEBOARD, NATACIÓ I WATERPOLO!!

El casal del Club Nàutic d’Arenys de Mar comença el dilluns 25 de juny i finalitza el 7 de setembre. Les inscripcions al casal són setmanals. Veniu a inscriure-us! No hi ha estiu sense mar!
Saps què és el wakeboard? Vine a descobrir-ho al casal esportiu!

Per a més informació podeu trucar al 93.792.16.00 o bé via mail a casal@cnarenys.com

Tomàs Lledó cinquè al Campionat de Catalunya de Làser Radial

En aigües del CN Coma-ruga s´ha celebrat els passat dies 3, 4 i 5 de setembre el Campionat de Catalunya de la classe Làser Radial.
62 regatistes van disputar el títol català, on va destacar la brillant actuació de Tomàs Lledo, que va assolir la cinquena posició del Campionat, lluitant en tot moment per aconseguir una posició en el podi.

El Rats on Fire campió de la Copa del Rey de Vela

El Swan 45, Rats on Fire, del Club Nàutic d'Arenys de Mar, s'ha postulat com la gran revelació d'aquesta edició de la Copa del Rey de vela i ha estat la vencedora de la seva classe RI-1.
L'embarcació, amb Rafael Carbonell com a armador, ha aconseguit un total de 31 punts després de guanyar cinc proves i quedar ben posicionada en les altres set.

Activitats d'estiu

Un any més arriba l'estiu i el Club Nàutic d'Arenys de Mar ja ho té tot preparat per a rebre amb molta il·lusió a tots aquells nens i nenes que volen passar un estiu diferent, un estiu divertit fent les activitats del Casal de Mar.
Com cada any hi ha el Casal de Mar pensat per a nens i nenes d'entre 4 i 14 anys i el Casal Esportiu per a joves a partir dels 15 anys. També oferim els cursos de vela a partir dels 6 anys en endavant.

Campionat de Catalunya de la classe Optimist

Regatistes preparats per a la sortida
Carlos Robles (Grup 1) i Rafael Rabasa (Grup 2) campions de Catalunya de la classe Optimist

L'embarcació Ana Mar II guanya el concurs de pesca lliure

Dissabte 8 de maig s'ha celebrat en aigües d'Arenys de Mar el concurs de pesca lliure. Aquest concurs ha comptat amb una alta participació d'embarcacions, concretament 12. Les classificacions es dividien en: pes total, nombre de captures i peça grossa.
L'embarcació Ana Mar II de Mario Gonzalez ha guanyat en totes les categories pescant un total de 23 quilos 600 grams de peix, la majoria d'ells eren besucs.

L'embarcació pailebot Santa Eulàlia visita Arenys de Mar

Durant el cap de setmana del 22 i 23 de Maig el Club Nàutic d'Arenys de Mar rebrà la visita del pailebot Santa Eulàlia. Aprofitant el cap de setmana que el nostre club organitza el Campionat de Catalunya d'Optimist, totes aquelles persones que vulguin conèixer d'aprop i navegar amb aquest emblemàtic vaixell tindran l'oportunitat de fer-ho. Estan programades diverses sortides amb llanxa des del port d'Arenys que us portaran fins al Santa Eulàlia.

En Lluc Perez fa podi a Masnou

El passat cap de setmana els optimist van participar a la regata de Masnou Trofeu Sanahuja. Per alguns d'ells la seva primera regata puntuable.
Van ser dos dies meravellosos, amb molt fred, sol i el diumenge amb vent.
Aquesta regata va representar l'estrena en el món de la competició no només pels nens del grup 4, sinó també pels pares. La resta, que ja estan més acostumats segueixen amb el mateix entusiasme que el primer dia.

XXIX Trofeu Príncep de Girona

El Blouap Dos aconsegueix la tercera posició al XXIX Princep de Girona

III Trofeu Bufa

Eric Plançon en 4.7 i Miguel Noguer en Radial encapçalen la classificació del III Trofeu Bufa

Pàgines