L'ARMARI COL·LABORA AMB LA MARATÓ D'ENGUANY.

Logotip de la Marató de TV3
El col·lectiu l'ARMARI, un cop més sortim al carrer. Aquesta vegada per solidaritzar-nos amb la Marató que organitza TV3. Una lluita que movilitza a tanta gent arreu del territori. Aquest any, els diners que es recaudarant arreu del Principat, es destinaran a les malalties cardiovasculars. Aquestes malalties, són la primera causa de mort de Catalunya, per sobre fins i tot del càncer. Cada any, moren 1440 catalans (30 cada setmana) per culpa d´alguna patologia del cor. De fet, els ingressos hospitalaris per malalties cardiovasculars s´han multiplicat per cinc en els últims vint anys. És doncs una situació alarmant per la societat catalana.

No és d'extranyar doncs, que el Col·lectiu l'Armari, juntament amb d'altres associacions, empreses i particulars, vulguem posar el nostre propi gra de sorra per a millorar aquesta situació.

Animem a tota la ciutadania que aportar-hi també el seu granet, col·laborant econòmicament, en els actes organitzats i en les edicions de la Marató que s'organitzen cada any.

Comparteix