Col·lectiu de joves per l'alliberament sexual

Dades de l'entitat

Nom
Associació L'armari
Adreça
--
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Països Catalans
Telèfon
687229259
Adreça de correu electrònic associacio_larmari@hotmail.com
Àmbit
social
Nombre de socis
16
Quota
0€

Enllaços interessants

Pàgina Nacional en format blog del col·lectiu Armari
Respostes de preguntes freqüents que es poden fer els pares i mares quan saben que el seu fill o filla és gai, lesbiana, bisexual o transexual.

Publicació RSS

L'ARMARI ORGANITZA EL SEU 4rt CONGRÉS NACIONAL

EL col·lectiu l'Armari, el dia 30 de desembre del 2007 va celebrar el seu 4rt congrés Nacional, el qual es va celebrar a Barcelona, on es va escollir la nova Direcció Nacional per a treballar en la creació de la nova estratègia de treball d'enguany.

Entre la militànci assistent, dos Maresmencs, en concret un Arenyenc i un Mataroní varem ser escollits per unanimitat per formar part de la Direcció Nacional com a Secretari d'Agitació política i campanyes i Secretari d'Organització, respectivament.

L'ARMARI A LA RADIO

Aquest dilluns passat, dos membres de l'armari varem tindre el privilegi de poder anar a la radio, com a entrevistats del programa Els peus a la galleda. Agraim a la radio per brindar-nos l'oportunitat que ens varen donar al concedir-nos poder assistir a l'entrevista, ja que és necessari que la situació de rebuig dels gais, lesbianes, bisexuals i transexuals de determinats cercles polítics i socials es normalitzi.

DECLARACIÓ DE PRINCIPIS DE L'ARMARI.

Logotip del col·lectiu
L'associació juvenil l'Armari som una organització independen- tista que des de finals del 2004 tenim com a eix fonamental la lluita per la igualtat plena i efectiva dels joves gais, lesbianes, bisexuals i transexuals en tots els àmbits socials i institucionals dels Països Catalans.

Lluitem per:

SUMA'T A LA DECLARACIÓ PER UNA NOVA CONSTITUCIÓ CATALANA

Com a resposta a l'evident esgotament de la via estatutària i autonomista i com a part necessària per la creació d'un Estat propi, diverses entitats (entre les quals Sobirania i Progrés i el Col·lectiu l'Armari) han convocat, a la vigilia de l'aniversari de la Constitució espanyola, una concentració per reivindicar UNA NOVA CONSTITUCIÓ CATALANA.

DIA 28 DE JUNY: DIA DE L'ORGULL LGTB

El dissabte 28 de juny, és el dia de l'orgull lèsbic, gai, bisexual i transexual.

Ens alegrem d'anunciar que després de varis anys de lluita i diferents actes arreu del Maresme i el Barcelonès Nord, aquest any celebrarem aquest dia festiu a Badalona, al carrer Juli Garreta 6 (local d'ERC) a les 10:00h del matí.

Organitzarem unes jornades de formació sobre les llibertats sexuals, amb diferents xerrades i debats, passi de pel·licula, dinar, i sortida a la manifestació unitària que es farà a Barcelona.