L'impuls juvenil que ens cal

Maiol Sanaüja
D' una banda, el jovent d' Arenys patim una certa exclusió per part del consistori. Per l'altra, volem ser decisius a l' hora d'impulsar les polítiques juvenils que ens calen. No podem acceptar aquesta condició de generació sense veu pròpia en els assumptes de la vila.

Des de les JERC Arenys de Mar, volem crear un front d'unitat amb tot el jovent arenyenc. Pretenem reactivar el Consell de Joventut, aparcat al Pla Local de Joventut on la pols se l'ha fet seu i les teranyines comencen a camuflar-lo, tot i que a última hora, l' equip de govern el podria despertar per tranquil·litzar la seva consciència. El Consell de Joventut és necessari ja que és l'espai de debat i diàleg de totes les polítiques que ens afecten.

No podem seguir marginats. Molts joves marxen del poble on han crescut perquè no els dóna els incentius bàsics per satisfer les seves necessitats. Per tal d'evitar que això vagi a més, la nostra organització juvenil promou un paquet de mesures per millorar, en col·laboració d' ERC Arenys de Mar, la situació del jovent arenyenc i la relació amb la Regidoria de Joventut. Les JERC Arenys de Mar volem ser al capdavant d'aquesta nova etapa que necessitem.

Volem que Arenys deixi de ser anomenat "poble mort", per part dels col·lectius juvenils. Volem fer-ne un dels municipis més actius del Maresme. Junts, amb unitat, cohesionats socialment, sota una mateixa bandera, treballarem per un projecte de vila harmònic i engrescador!

Amunt el jovent arenyenc! Som i serem el futur d'aquest poble!

Maiol Sanaüja i Soler
Membre de l' Executiva local - Esquerra Arenys de Mar
Portaveu de les JERC Arenys de Mar

Comparteix