JERC - Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya

Dades de l'entitat

Nom
JERC Arenys de Mar
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Alt Maresme (Lliure i Tropical) Països Catalans
Adreça de correu electrònic jercarenys@gmail.com
Àmbit
juvenil
Nombre de socis
12
Data de constitució de l'entitat
14-02-2004

Enllaços interessants

Les JERC reparteixen preservatius a Arenys de Mar

18/2/07

Les JERC van repartir ahir més de 500 preservatius als joves que van acudir al ball de Carnestoltes de la vila.

L´actuació, emmarcada dins la campanya per la salut juvenil que les JERC realitzen amb el nom “Jove, cura´t en salut!”, va tenir lloc al ball de Carnestoltes que es celebrà al poliesportiu municipal “Fondo de les Creus”, a partir de les 2 de la nit.

A la venda el calendari d'entitats arenyenques

Calendari d'entitats d'Arenys 2007
15/01/2007

El calendari d'entitats arenyenques, que l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha editat aquest Nadal en benefici de la Marató de TV3, continua a la venda al Centre Cultural Calisay i a l'Ajuntament. També es pot adquirir en dos comerços de la vila: Can Marfil i Can Piany.

L'impuls juvenil que ens cal

Maiol Sanaüja
D' una banda, el jovent d' Arenys patim una certa exclusió per part del consistori. Per l'altra, volem ser decisius a l' hora d'impulsar les polítiques juvenils que ens calen. No podem acceptar aquesta condició de generació sense veu pròpia en els assumptes de la vila.

Us parlen les JERC d'Arenys de Mar //*//

Benvolgudes arenyenques i benvolguts arenyencs, aquest és un espai web on nosaltres, les Joventuts d'Esquerra Republicana d'Arenys de Mar, anirem informant-vos de les nostres preocupacions que tenim com a jovent que som i de les millores i activitats reivindicatives que anem desenvolupant per fer d'uns Països Catalans: Lliures, Reunificats i Socialistes !

En definitiva, som la branca independentista més juvenil de la nostra vila.

>> Salut i República!

Èxit total: “Contra la monarquia”!

Ahir, 28 de setembre de 2007, durant la presentació del llibre “Contra la monarquia” a la vila arenyenca, vam combregar prop d´una setantena de persones, les quals van omplir de gom a gom la Sala Noble del Centre Cultural del Calisay.

Sóc com sóc... i què?

Les JERC d'Arenys de Mar i l'Armari - Col·lectiu de Joves per l'Alliberament Sexual organitzaran aquest cap de setmana unes jornades per la normalització gai, lesbiana, bisexual i transsexual. Aquest conjunt d'actes portarà per títol "Sóc com sóc, i què?"

Municipals'07

Benvolguts joves.

Arenys, nous reptes, nova etapa. Jove: si no votes, no et queixis! Aquests són els lemes de la campanya que hem decidit la secció local d'Arenys de Mar d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) amb l'ajuda i suport de les JERC- Arenys de Mar (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya) per a les eleccions que es durant a terme aquest diumenge 27 de Maig.

Pàgines