Federació de Dones del Maresme I aniversari

La Federació d´associacions i grups de dones del Maresme cel.lebra el seu primer aniversari

La federació agrupa a 11 entitats de dones de la comarca tant de l´Alt com del Baix Maresme.

El proper diumenge 13 de febrer a Arenys de Munt, representants de les entitats de dones faran una festa aniversari per a cel.lebrar que ara fa un any la Federació d´associacions i grups de dones del Maresme es va donar a conèixer amb un acte multitudinari que tingué lloc al castell Jalpí, al mateix Arenys de Munt.

Des llavors, entitats de dones d´Alella, Premià de Dalt, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Mataró, Llavaneres, Dosrius-Canyamars, els dos Arenys i la Vallalta; han estat treballant per establir sinergies i fer xarxa entre elles.

“Reunir-nos entre nosaltres per bescanviar informacions i recursos no és el més important, per molt que ens sigui útil; sinó el primordial és conèixer-nos i treballar plegades. Cada entitat, des del seu poble pot fer molt per a les dones, per a nosaltres mateixes; però juntes podem fer molt més encara” –afirma la Presidenta de la Federació, Carme Riera i Roura.

La entitats de la Federació es reuneixen de forma regular des de fa més de quatre anys, però va ser l´any 2009 quan decidiren donar el pas formal de constituir-se en federació d´associacions. Cada entitat, cada poble té característiques pròpies. Hi ha entitats amb un gran nombre de sòcies, d´altres amb menys, unes amb molts anys de funcionament a l´esquena i d´altres molt joves; però totes comparteixen l´objectiu de treballar per a la igualtat real entre dones i homes i fomentar la participació de la dona en tots els àmbits de la societat.

Aquest diumenge 13 de febrer, com a festa aniversari, sòcies de totes les entitats de la Federació han organitzat un cinefòrum a Arenys de Munt a 2/4 de 11 del matí, per a després fer un dinar de germanor i seguir, entre rialla i rialla, fent xarxa entre les dones del Maresme.

Festa 1r aniversari de la Federació d´associacions i grups de dones del Maresme

LLOC: Sala Municipal (Ronda Francesc Macià 59 - Arenys de Munt)

HORA: 10:30 a 15 hores

ACTIVITATS PREVISTES:

Benvinguda a càrrec de l´alcalde d´Arenys de Munt: Sr. Carles Mora

Paraules de la Presidenta de l´entitat : Carme Riera i Roura

Cine fòrum – (a confirmar títol) - El club de les primeres esposes

Dinar de germanor

PER A MES INFORMACIO : federaciodonesmaresme@gmail.com

Comparteix