La gran Budafest

Ahir 21 de juliol es va celebrar la BUDAFEST per recaudar diners per portar els gegants a Budapest, a l'Aplec de cultura catalana que organitza Adifolk.

En Tallaferro i na Flor d'Alba volen agraïr als arenyencs la presència de tants nens i nenes a la Budafest d'ahir. Però sobretot, als pares que els van acompanyar i que van contribuir a fer realitat aquest gran projecte que és portar els gegants fins la capital hungaresa.

També volen agrair als comerços arenyencs la seva gran aportació en productes i vals diversos. Adjuntem la llista aquí sota.

La festa va ser un gran èxit, el Xifré es va omplir de nens que realitzaven les diverses activitats per les diferentes feixes. La foto de família amb els gegants també va ser un èxit, hem de donar les gràcies al Josep Bayo i la Neus Ferron que van poder fer possible aquesta activitat.

Un cop més, la feina de la Colla ens ha portat a un gran resultat que no hagués estat possible sense la implicació de tots i totes, i sense l'ajuda dels comerços que no van dubtar en aportar el que bonament podíen...

Gràcies altra cop!!!

Tallaferro i Flor d'Alba

Arxius adjunts: 
Comparteix