ALTRES NOTICIES

N O T I C I E S

DARRERA NOTICIA DE BÒSNIA-HERZEGOVINA

Missatges de Maria, Reina de la Pau.

Notícia de MEDJUGORJE (Bòsnia-Herzegovina)

Missatge del 25 d'agost de 2020
.
Estimats fills! Aquest és un temps de gràcia. Estic amb vosaltres i novament us dic: torneu a Déu i a la pregària fins que la pregària es converteixi en alegria per a vosaltres. Fills meus, no tindreu ni futur ni pau fins que en la vostra vida no inicieu una conversió personal i un canvi cap al bé. El mal cessarà i la pau començarà a regnar en els vostres cors i en el món. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del meu Fill Jesús per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.

https://www.marededeudemedjugorje.org/

Missatge del 2 de gener de 2018

Estimats fills, quan a la terra arriba a mancar l’amor, quan no es troba el camí cap a la salvació, jo com a Mare vinc a ajudar-vos a conèixer la fe veritable, viva i profunda; a ajudar-vos a que us estimeu de veritat. Com a Mare anhel-ho el vostre amor recíproc, la bondat i la puresa. El meu desig és que sigueu justos i que us estimeu. Fills meus, tingueu un ànim joiós, sigueu purs, sigueu infants. El meu fill va dir que estimava ser entre els cors purs, perquè els cors purs són sempre joves i alegres; el meu fill va dir que us perdonéssiu i us estiméssiu. Sé que això no sempre és fàcil: el sofriment us fa créixer en l’esperit. Per poder créixer tot el possible espiritualment us cal perdonar i estimar sincerament. Molts fills meus a la terra no coneixen el meu Fill, no l’estimen; però vosaltres, que estimeu el meu Fill i el porteu al cor, pregueu, pregueu i, tot pregant, percebeu el meu Fill a prop vostre: que la vostra ànima respiri el seu esperit. Jo estic enmig vostre i us parlo de petites i grans coses. No em cansaré mai de parlar-vos del meu Fill, amor veritable. Per això, fills meus, obriu-me els vostres cors, permeteu que jo us guiï maternalment. Sigueu apòstols de l’amor del meu Fill i del meu. Com a Mare us demano: no oblideu aquells que el meu fill ha cridat per guiar-vos. Porteu-los al cor i pregueu per ells. Moltes gràcies!”.
http://marededeudemedjugorje.org/

Missatge de 25 de desembre de 2017

“Estimats fills, avui us porto el meu Fill Jesús, perquè us doni la seva pau i benedicció. Fills meus, us convido a tots a viure les gràcies i els dons que heu rebut i a ser-ne testimonis. No tingueu por! Pregueu perquè l’Esperit Sant us concedeixi la força per ser testimonis alegres i persones de pau i d’esperança. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge de 25 de juny de 2017

“Estimats fills, avui us vull donar les gràcies per la vostra perseverança i us convido a obrir-vos a la pregària profunda. Fillets, la pregària és el cor de la fe i de l’esperança en la vida eterna. Per això, pregueu amb el cor fins que el vostre cor canti amb gratitud al Déu Creador que us ha donat la vida. Estic amb vosaltres, fillets, i us porto la meva benedicció maternal de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!”
-
-
Missatge de 2 de juny de 2017
“Estimats fills, com en els altres llocs on he vingut, també aquí us convido a la pregària. Pregueu per aquells que no coneixen el meu Fill, per aquells que no han conegut l’amor de Déu; contra el pecat; pels consagrats, per aquells que el meu Fill ha cridat a tenir amor i esperit de fortalesa per vosaltres i per l’Església. Pregueu el meu Fill! L’amor que experimentareu per la seva proximitat us donarà força i us disposarà per a les obres d’amor que fareu en el seu Nom. Fills meus, estigueu preparats: aquest temps és un moment crucial! Per això us convido novament a la fe i a l’esperança. Us mostro el camí a seguir: el de les paraules de l’Evangeli. Apòstols del meu amor, el món té molta necessitat de les vostres mans alçades cap al Cel, cap al meu Fill i cap al Pare Celestial. Cal molta humilitat i puresa de cor. Confieu en el meu Fill i sapigueu que sempre podeu ser millors. El meu Cor matern desitja que vosaltres, apòstols del meu amor, sigueu petites llums del món que il•luminen allà on les tenebres volen regnar, i que amb la vostra pregària i el vostre amor mostreu el camí correcte i salveu les ànimes. Jo estic amb vosaltres. Moltes gràcies!”

Missatge del 2 de desembre de 2015

Estimats fills, jo sempre estic amb vosaltres perquè el meu Fill us ha confiat a mi. I vosaltres fills meus, em necessiteu, em busqueu, veniu a mi i alegreu el meu Cor matern. Jo tinc -i sempre tindré- amor per vosaltres, que patiu i oferiu els vostres dolors i sofriments al meu Fill i a mi. El meu amor busca l’amor de tots els meus fills, i els meus fills busquen el meu amor. Per mitjà de l’amor, Jesús busca la comunió entre el Cel i la Terra, entre el Pare celestial i vosaltres, fills meus, la seva Església. Per això cal pregar molt, pregar i estimar l’Església a la qual pertanyeu. Ara l’Església està patint i necessita apòstols que, estimant la comunió, testimoniant i donant, mostrin els camins de Déu. L’Església necessita apòstols que, vivint l’Eucaristia amb el cor, realitzin grans obres. Us necessita a vosaltres, apòstols meus de l’amor. Fills meus, l’Església ha estat perseguida i traïda des dels seus inicis, però ha crescut dia a dia. És indestructible perquè el meu Fill li ha donat un cor: l’Eucaristia. La llum de la seva Resurrecció ha brillat i brillarà sobre ella. Per això no tingueu por! Pregueu pels vostres pastors perquè tinguin la força i l’amor de ser ponts de salvació. Us en dono gràcies! “.
- - -
Missatge de 25 de novembre de 2015

«Estimats fills, avui us convido a tots: pregueu per les meves intencions. La pau està en perill, per això, fillets, pregueu i sigueu portadors de pau i esperança en aquest món inquiet on Satanàs ataca i posa a prova de totes les maneres. Fillets, sigueu forts en la pregària i valents en la fe. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del meu fill Jesús per tots vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida»
.

- - -

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
E C U M E N I S M E.

Esteu molt dividits a la terra, i només hi ha un Déu, i un únic Mitjancer, Jesucrist.
Els musulmans i els ortodoxos, de la mateixa manera que els catòlics, són iguals davant de Déu, davant el Fill de Déu, i la seva Santíssima Mare Maria, tots son els seus fills i per tant som germans.
Certament, totes les religions no són pas iguals, però tota la humanitat som iguals davant Déu
.

Per això, no n'hi ha prou de dir pertànyer a l'Església Catòlica per a salvar-se, cal respectar els manaments i escoltar la consciència.
Quantes persones han seguit d'altres creences o sectes i han abandonat la unitat de Fe en Jesucrist. Es fabriquen llurs propis déus; adoren ídols. Molts falsos profetes, molts moviments pseudo-espirituals, que es multipliquen. La veritable meditació és un encontre amb Jesús: quan descobriu la joia, la pau interior. Sense Jesucrist ningú no pot fer res. Només hi ha un Déu i un únic Mitjancer, Jesucrist.
La salvació s'ofereix a tothom sense excepció. Només es condemnen els qui refusen Déu deliberadament
.

Els qui no són catòlics no deixen de ser criatures fetes a imatge de Déu i destinats a arribar un dia a la casa del Pare.
A qui s´ha donat poc, serà demanat poc. A qui s'ha donat molt (als catòlics), els serà demanat molt. Només Déu, en la seva justícia infinita, determina el grau de responsabilitat i pronuncia el judici
.

Santa Maria a Medjugorje

====================================
http://www.centromedjugorje.org/
http://www.medjugorje.es

Comparteix