Resum Excursió a Montserrat

Montserrat és de totes les nostres muntanyes la que millor representa a Catalunya i tot gràcies a les seves sorprenents característiques que de fet s’ha convertit en un dels més estimats símbols catalans.
Les seves formes , el seu parc natural i la seva tradició mil•lenària, la converteixen en un referent que fa que milions de visitants de tot el món hi facin una aturada i una pregaria.
El massís de Montserrat és diferent a tots. Els seus pics arrodonits, nomenats “agulles” són el tret més característic i majestuós de la serra. En el pic més alt de la muntanya i trobem Sant Jeroni des d’aquella alçada podem gaudir d’una vista espectacular, des dels Pirineus fins al mar.
El dia 20 d’abril un bon grup de socis de l’Esplai vàrem tornar, com cada any, a visitar la muntanya que ens acull sempre amb els braços oberts i també la Moreneta. Aquest any, però, l’escolania tenia uns dies de festa i no vam poder escoltar el Virolai.
Cap a la una vam reprendre el viatge cap a Monistrol de Calders província de Barcelona a la comarca del Moianès i com ja portem fent alguns anys vàrem fer parada i fonda, mai millor dit, al Restaurant “El Rubell” i com sempre el dinar va ser suculent i l’atenció amabilíssima.
Aquesta sortida és per a tots una excursió sempre encertada i molt estimada.

Comparteix