Arbeca – Cervià de les Garrigues – La Pobla de Cérvoles La Ruta de l’Oli

Sortida el dia 25 d’octubre a les 8 del matí de davant del Calisay
Tot fent viatge direcció a Arbeca, farem una parada per esmorzar.
Arbeca, dóna nom a a la varietat d’olives arbequines .Visitarem l’espai Cesar Martinelli, edifici modernista convertit en oficina de turisme agrobotiga, visionarem un documental sobre el cultiu de l’olivera i l’elaboració de l’oli, amb un tastet per descobrir els seus sabors.
Dinarem a Cervià de les Garrigues a “Els Fogons de la Carme” Regentat per una de les cuineres més
creatives de la comarca.

- Menú –
Entrants Degustació
Per 4 persones 4 plats a acompartir
Timbal de patata i formatge de cabra
Timbal de microsanfaina amb ou ferrat
I tòfona fresca
Timbal de sèpia
Cargols al all i oli
2ºn. Triar entreCarn i Peix
Postres: Taronja a l’oli

Per la tarda, visitarem la Pobla de Cérvoles on passejarem pel nucli antic i visitarem el Museu de l’oli.
Preu per persona: 45€
Inscripcions a secretaria fins el 19 d’octubre sempre i quant quedi lloc en l’autocar

Comparteix