Tot a punt pel 60è aniversari del cau!

Ara fa 60 anys que es va fundar l'AEiG Flos i Calcat. Al principi podia semblar que el cau era una colla d'amics que s'emportaven la mainada a voltar pels paratges de Catalunya; després va resultar que aquesta colla es va anar ampliant i, any rere any, ja som molts els arenyencs i arenyenques que hem passat pel cau. De fet, l'escoltisme s'ha consolidat avui en dia com un mètode educatiu molt potent i és que combina dos dels factors més importants en el desenvolupament dels infants i els joves: l'educació i el lleure.

Amb tot això, considerem que el mateix infant i jove és el protagonista de la seva educació i, per tant, el fem partícip de les decisions del dia a dia del cau. Promovent els valors universals i l'autonomia dels infants i els joves, el cau té com a objectiu educar ciutadans cívics i compromesos: la finalitat, doncs, és la transformació social. Però més enllà de tot això, el cau és un espai per créixer, per riure i per descobrir. Unepai per compartir, per il·lusionar-se, per crear i ser creatius.

És un espai per jugar, per aprendre, per estimar i ser estimat, per conèixer i per caminar!! El cau és una aventura!!!

Podreu estar al corrent tots els actes que em preparat a l'apartat de la web referent al 60è aniversari: http://www.cauflosicalcat.org/60%C3%A8-aniversari/.

Ja podeu veure un recull d'imatges del Sopar del 60è aniversari celebrat el passat 4 de maig al CC Calisay!

Equip d'Agrupament

Comparteix