Tot a punt per la Recollida d'ampolles 2016!

Tot l'agrupament: caps, nens i pares, dedicarem el matí del primer diumenge després de Reis per fer la recollida d'ampolles, que es durà a terme per tota la vila. Els veins han de deixar les ampolles de cava buides a la porta de casa perquè puguin ser recollides. Tot l'agrupament ha quedat convocat a les 8:30h a la plaça de l'esglèsia.

L'Agrupament Escolta Flos i Calcat el proper diumenge 10 de gener farà com cada any la recollida d'ampolles de cava. Aquesta activitat ja és una tradició del diumenge següent de Reis, un cop acomiadades les Festes de Nadal. Un grup d'un centenar d'escoltes s'encarrega de recollir les ampolles passant amb cotxes i furgonetes per tots els carrers del nucli urbà. Els veïns només cal que deixin les ampolles a la porta de les cases.

La finalitat d’aquesta recollida és reutilitzar-les. Es fa només d’ampolles de cava ja que és l’únic tipus d’ampolla que es recicla sencera. Amb aquesta activitat s'espera recollir uns diners que després cada any serveixen per finançar diverses activitats.

Desitjar-vos també un BON ANY 2016 a tots!!

Equip d'Agrupament
www.cauflosicalcat.org

Comparteix