Sortida d'Agrupament 2016

ATENCIÓ A TOTES LES UNITATS!!! El proper cap de setmana del 18 i 19 de juny marxem totes les unitats a la Sortida d’agrupament on ens esperen un munt d’aventures per viure plegats!! Anirem a la casa de colònies de Can Riera de Ciuret, situada a Fogars de Montclús, a pocs quilòmetres del Turó de l’Home i en ple parc natural del Montseny. Un indret de gran bellesa que ens permet gaudir i conviure amb la natura.

Per això us convoquem:

Castors, Llops, Rangers i Pioners el dissabte 18 de juny a l’aparcament del Pavelló Municipal d’Arenys de Mar a les 9:00h. Per agafar el bus que ens portarà fins a la destinació. El diumenge 19 de juny farem la tradicional trobada amb les famílies, en la que farem alguna activittat plegats i esteu convidats a dinar (Confirmeu assistència als caps corresponents). Us esperem a tots a les 12h a la casa de colònies. Aquí us deixem la web de la casa perquè sapigueu com arribar-hi: www.rieradeciuret.com.

Cal portar el L’ESMORZAR I EL DINAR DEL PRIMER DIA.

La resta, el material de sempre: sac (dormirem en lliteres), coberts, got i carmanyola, LOT, estris d’higiene personal (raspall de dents, pinta...), una muda de roba interior, banyador, tovallola (ens banyarem a la piscina!!), xancletes, gorra, calçat còmode, crema solar, roba d’abric (per la nit), el FOULARD i recordeu de no carregar molt les motxilles!!

EL PREU DE LA SORTIDA ÉS DE 20 EUROS PER NEN QUE S’HAN D’INGRESSAR AL COMPTE DEL CAU DE “LA CAIXA” (recordeu de posar el nom del nen/a): ES97- 2100 -0029- 1402-0036- 9401 (fins dijous 16 de juny). El preu inclou els apats, l’estada, el transport i el material. Per qualsevol cosa podeu enviar un mail a cauflosicalcat@gmail.com o poseu-vos en contacte amb els vostres caps corresponents. Aquí us deixem un vídeo amb les millors imatges de la sortida de l'any passat: https://youtu.be/zFWoH22NSVI.

Els Caps

Comparteix