Som-hi tots a la Sortida d'Agrupament!

Bones súper espies! Us informem que la doctora croqueta ens ha robat la recepta de LAS FAJITAS i si no la recuperem els caps no podran cuinar-vos en per campaments...Així que el proper cap de setmana del 16 i 17 de juny tenim la MISSIÓ de recuperar aquesta recepta.

És molt important entendre que per aconseguir aquesta missió anirem al Terreny de BALLSAU al Pantà de Sau. Esteu preparats per treballar? Segur que sí! Doncs per això heu de saber que hem de portar per aquests dos dies:

- FOULARD

- Sac

- Márfega

- Plat, Got i coberts

- Targeta sanitària

- Esmorzar i dinar del primer dia

- Roba d’espia (ulleres de sol, barret negre i roba negre)

Totes les famílies esteu convidades a venir a dinar el diumenge amb nosaltres, heu de portar també gots, plats, coberts i si teniu alguna taula o cadires serà fantàstic! Quedarem a la 1 del migdia al terreny però podeu venir abans i gaudir del Pantà.

HORA DE LA SORTIDA 9:00 des del pavelló, anirem amb bus PER LA TORNADA HEU DE VENIR A BUSCAR ELS NENS AL CAMPAMENT. Recordeu anar responent el formulari pel dinar de famílies. Aquí us deixem la convocatòria de la sortida i un vídeo molt important que heu de veure!!!

Us esperem a tots i totes!!

Equip de Caps

Comparteix