NOVA DATA D'INSCRIPCIONS CURS 2011-2012

Nou logotip del cau
Hola a TOTHOM!!

Us informem que ampliem la data d'inscripcions, tant per nous com per antics membres que no vau poder venir, aixi que el proper dilluns 26 i el dimarts 27 de setembre també estarem de 5 a 7 de la tarda al mateix cau. És IMPORTANT que tingueu a mà les dades de Seguretat Social o Mútua dels nens i nenes, i DNI. També si pateixen alguna malaltia o si prenen medicació constant. PORTEU AMICS I CONEGUTS!!!

Per a més informació podeu enviar un mail a cauflosicalcat@gmail.com, trucar al 626.651.258 o visitar la nostra pàgina web: www.cauflosicalcat.org.

I el preu, que és el mateix que l'any passat, per tant el cost de les inscripcions es de 80 € per nen/a i 140 € si són dos germans. La Festa del Pas, 10 €. Els diners els haureu d'ingressar al CC del cau: 2100-0029-14-0200369401 (La Caixa).

La REUNIÓ DE BENVINGUDA serà ben aviat i el PRIMER DIA DE CAU pels antics serà el dissabte 1 d'octubre, com sempre de 4 a 6 al cau. I la FESTA DEL PAS serà els dies 8 i 9 d'octubre (reserveu ja aquestes dates!).

BUSQUEM NOUS CAPS: Esperes que el món canviï o els vols canviar?? Si tens entre 18 i 99 anys i vols ser educador en el lleure envia'ns un correu a cauflosicalcat@gmail.com i participa en l'aventura del cau, un espai on riure, jugar, pensar, crear, compartir, explorar i sobretot aprendre!!!

Gràcies, us esperem a tots!!! :)

Atentament,

Equip d'Agrupament

PD: El dia de les inscripcions ja us donarem la informació impressa del més important, també ho trobareu penjat a la web del cau.

Comparteix