INSCRIPCIONS NOUS MEMBRES 2014-15

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu les places disponibles a cada unitat són limitades. Es per aquest motiu que l'equip d'agrupament de l'AEiG Flos i Calcat ha decidit fer un sorteig per decidir quins infants podran entrar aquest proper curs al cau, ja que pensem que tots els nens i nenes tenen el mateix dret i per això creiem que fer-ho d'aquesta forma és el més just.

Aquest sorteig només s'aplicarà a les unitats de CASTORS i LLÚDRIGUES (infants nascuts entre el 2008 i 2007) i LLOPS i DAINES (nascuts entre el 2006 i 2004).

El sorteig tindrà lloc DIVENDRES 26 DE SETEMBRE a les 20:00h al Cau (Rial de Sa Clavella 138 baixos), serà obert i per tant, podreu assistir-hi sense cap problema.

Recordem que la REUNIÓ DE BENVINGUDA i la presentació del nou curs, serà dissabte 27 de setembre a les 7 del vespre a la Sala Noble del Calisay, els caps portarem alguna cosa per picar i per beure. El PRIMER DIA DE CAU pels antics serà el dissabte 27 de setembre, com sempre de 4 a 6 al cau. I la FESTA DEL PAS els dies 4 i 5 d'octubre.

Moltes gràcies per la vostra comprensió,

Equip d'Agrupament

Comparteix