Inscripcions curs 2015-2016

Hola a tothom!

Aquí teniu tota la informació definitiva de les dates d'inscripcions i de l'inici de curs 2015-16:

Ja tenim aquí el cartell de les inscripcions! Us informem que les inscripcions es faran els dies 17 i 18 de setembre pels ANTICS membres i el 21 i 22 de setembre pels NOUS de 5 a 9 del vespre al mateix cau. És important que tingueu a mà les dades de Seguretat Social o Mútua dels nens i nenes, i DNI. També si pateixen alguna malaltia o si prenen medicació constant. Trobareu tots documents per si els voleu imprimir i omplir a casa (autorizació agrupament, autorizació de MEG, la fitxa de salut per sortides i drets d'imatge) a l'apartat de documents de la web. Si no podeu venir per qualsevol motiu ens ho feu saber i ja trobarem una solució.

La REUNIÓ DE BENVINGUDA i de presentació del nou curs, serà dissabte 26 de setembre a les 7 del vespre a la Sala Noble del Calisay, els caps portarem alguna cosa per picar i per beure i el PRIMER DIA DE CAU pels antics serà el mateix dissabte 26 de setembre, com sempre de 4 a 6 al cau. La FESTA DEL PAS serà els dies 3 i 4 d'octubre: https://youtu.be/yDgMQo5iAI4.

El cost de les inscripcions: 80 € per nen/a i 140 € si són dos germans " (s'hauran d'ingressar al compte del cau), enguany la Festa del Pas serà "Gratuïta".

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un mail a: cauflosicalcat@gmail.com o entrant a la nostra web: www.cauflosicalcat.org. No us quedeu sense plaça, molt aviat començarem el nou curs!! VINE AL CAU!

Us esperem!!

Equip d'Agrupament

Comparteix